Online booking: Er det mon et godt hotel?

Det er blevet meget populært at booke hotel over nettet. Det er nemt, der er meget at vælge imellem – og der er virkelig mulighed for at gøre et kup. Men er det nu også et kup? Alle lovpriser naturligvis deres hoteller – men hvad nu hvis virkeligheden var en hel anden? Det ville man først opdage, når man kom frem til hotellet. For sent altså!

Få en hotelanmeldelse

Der skal ikke meget til at få et hotel til at se betydelig mere attraktivt ud end det er. Lidt billedbehandling og den rigtige vinkel kan få et udslidt hotel til at virke attraktivt. Nogle gange har man mistanke om, at dette kunne være grunden til, at det er billigt. Det kan det være – men der kan være mange andre grunde, for eksempel sæsonen, afbud – eller overkapacitet.

Så var det, man ville ønske, man kunne spørge nogen, der selv har boet på hotellet. Som regel kender man ikke nogen, der har boet på netop dette hotel – men der er en anden mulighed. Der findes en internetside, hvor gæsterne kan “anmelde” hotellerne – Tripadvisor.com.

1000-vis af hoteller er anmeldt

Siden har tusindvis af hoteller gemt i sin database. Der er masser af beskrivelser, som ganske almindelige hotelgæster har lagt ind på siden – mange med billeder. Altså ikke reklamebilleder, men gæsternes billeder – det virkelige liv. Nogle giver desuden råd med på vejen omkring transport, restauranter eller andet. Man skal heller ikke glemme, at hotelgæster også vurderer egenskaber som beliggenhed, charme mv. Der er ratings, hvor du kan se brugervurdering samt hvor mange, der har anmeldt hotellet.

100% sikker på hotellet bliver man sikkert aldrig – men man kan få et ganske godt fingerpej. Næste gang, du overvejer at booke et hotel, så tjel det lige på Tripadvisor.com

Flere muligheder for at gøre din ferie billig

Her kommer en stribe ferie-sparetips:

Check din rejseforsikring
Rejs verden rundt: oplevelser frem for komfort
Billig ferie: Byt bolig
Rejs fra Hamburg
Pas på telefoni fra udlandet (roaming)
Ferie: gør det, de andre ikke gør
Få rejsebøger gratis på nettet

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.