Billig ferie: Byt bolig

En ny ferieform er ved at blive populær. Boligbytte bliver et mere og mere udbredt fænomen. Det går i al sin enkelhed ud på, at man bytter bolig familie et eller andet sted i landet – eller i verden i ferieperioden. Man bytter bolig  i en periode, som man selv aftaler. Bytte-familien holder ferie i dit hus og du i deres. Boligbytte er sådan set simpelt – og sat i system på nettet. For lige så dagligdags ens egen bolig, eget land, eget nærområde kan virke når man selv kigger på det, lige så eksotisk kan det være for en byttefamilie fra et helt andet sted i verden.

Boligbytte på nettet – spar kassen!

Boligbytte: byt hus med en anden familie i ferien.
Boligbytte: en anden families hus et andet sted i verden,kan virke så meget mere spændende. Billede af Paul Brennan fra Pixabay

Der findes adskillige bolig-bytte-sider på nettet. Det kræver medlemskab, nogle gange er det gratis, andre gange koster det nogle få hundrede kroner. Under alle omstændigheder er der mange penge at spare, da hotelprisen ofte er afgørende for, hvor dyr en rejse er.

Mere at spare på at bytte bolig

Dels er det ofte en tung post på feriebudgettet at finde passende feriebolig, dels står ens egen bolig jo alligevel tom i ferieperioden. Derfor er det næsten så oplagt, som noget kan være.  Desuden lever du i et hus, som bruges til hverdag med de muligheder, det indebærer. Du kan for eksempel lave mad i stedet for at skulle spise ude. Du har måske også adgang til for eksempel Internet, der gør kommunikation billigere – og ikke mindst nemmere. Der er mange ting, man har i et almindeligt hjem, som gør, at man ikke behøver så store ferieudgifter.

Boligbytte og sikkerhed

Nogle er måske i tvivl om det er sikkert at have en fremmed familie boende i sit hjem? Her skal man lægge mærke til 2 ting. Familien skal være medlem, så der er ingen tvivl om, hvem de er. Mange har ofte prøvet at bytte bolig før – det fremgår som regel af profilen. Desuden er det jo sådan, at du jo bor i den pågældende families hjem – som de vel også gerne vil have passet på….

Her finder du boligbytte sider

Måske er konceptet noget for dig. Kig ind på på nogle af følgende sider:

Eller søg mere på Google om flere boligbytte-sider. Der er sikkert flere sider, der er med til at udbrede boligbytte-konceptet.

Astrid

One Comment

  1. Byt Feriebolig = Bo Gratis
    Oplev et nyt sted: Byt Feriebolig
    GRATIS profil af DIN feriebolig
    http://www.exchange2home.com

    På vores nye hjemmeside, kan familier bytte feriebolig i ferien. Hjemmesiden er på engelsk og har ferieboliger i hele verden. Det er gratis at benytte hjemmesiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.