Gratis baby-startpakke fra REMA 1000

Babystartpakker er efterhånden ret udbredt. Alle vil gerne promovere deres produkter, så derfor giver de gerne gratis baby-startpakker ud til alle, som får en baby. En lang række firmaer er allerede med på bølgen – for eksempel tilbyder Matas en babypakke – og også Libero er med på vognen.

Nu er der også en discountkæde, der begynder at udlevere babystartpakker. Her er det discountkæden  REMA 1000 der lancerer en Babystartpakke med en række gratis produkter, som de nybagte forældre kan få glæde af.

 Gratis til babyen

Babystartpakken er som alle de andre er gratis og består af REMA 1000s egne  babyprodukter. Der er – naturligvis, havde jeg nær sagt – bleer til den lille ny. Og udover det kan man forvente at finde vådservietter, skumvaskeklude, en sut og en bamse i pakken til den lille ny.

Ud over det, lover REMA 100o, at pakken også indeholder en lille overraskelse. Værdien af startpakken er ca. 80 kr. Der udleveres et styk startpakke pr. barn. Baby-startpakken kan bestilles på nettet (følg linket) og den skal efterfølgende hentes i den lokale REMA 1000.

Ideen er naturligvis at du skal synes om REMA 1000 produkterne og blive ved med at købe dem. De samme bagtanker har naturligvis alle de andre, der tilbyder gratis baby-startpakker. Men der er ikke noget, der forhindrer dig i at bestille dem alle. Så kan du selv tage stilling til, hvad du foretrækker – og der er jo intet, der forhindrer dig i at træffe helt andre valg.

Og så kan du iøvrigt læse mere om alle de andre gratis  baby-startpakker, du bliver tilbudt som gravid!

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.