Gratis baby startpakke – Libero Klubben

Det er dyrt at få en baby i huset. Og det ved firmaerne med babyprodukter sikkert ganske godt. Her kommer nemlig endnu en gratis babystartpakke. Libero klubbens babystartpakke kan du  erhverve dig ganske gratis – hvis du er i lykkelige omstændigheder. Her er det blefirmaet Libero, der kommer med et tilbud til dig.

Modtag en gratis gaveboks fra Libero

Du kan få en Libero startboks, hvis du melder dig ind i Liberoklubben mens du er gravid. Du skal melde dig ind senest 14 dage før forventet termin. Pakken vil komme til dig i form af et gavebevis, som du kan indløse. Gavebeviset kommer i de sidste 2 måneder op til din termin.

Desuden får du på et senere tidspunkt et lignende gavebevis til en såkaldt “Up&Go boks” – når dit barn er ca. 6 måneder gammelt. Begge dele er naturligvis en del af firmaernes markedsføring – ligesom de  andre baby-startpakker på markedet.

Hent din gratis babystartpakke her

Gavebeviserne, som Libero sender dig, skal indløses Føtex, Bilka eller A-Z – Du skal blot henvende dig i kundeservice med gavebeviset – så får du Libero’s gratis babypakke udleveret.

Så venter du barn i nærmeste fremtid, kan du allerede nu gå ind og tilmelde sig Liberoklubben. Og så kan du sådan set bare vente på, at Libero sender gavebeviset til dig.

Flere gratis ting til baby

Libero er ikke det eneste firmå, der tilbyder gratis startpakke til baby. Man kan næsten sige, at firmaerne slås om din gunst. For eksempel tilbyder Babysam dig en gratis startpakke med en række af deres baby-produkter. Pampers har en gratis startpakke med bleer samt en række baby-produkter, som du kan få gratis. Hertil kommer den gratis startpakke fra Matas, som du kan få, hvis du melder dig ind i Club Matas.

Astrid

One Comment

  1. hej
    jeg ønsker at have en gratis baby startpakke.
    jeg er 36 uger graviditet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.