Fastelavn 2012 – hvad skal du være?

Vi skriver nu 2012 – og årets  Fastelavn falder søndag d. 19 februar 2012 – til dem, der ikke allerede ved det. Der er et stykke tid til, må jeg indrømme. Men ikke desto mindre: Hvis jeg kigger min statistik er der masser af søgninger på emnet. Det er tegn på, at mange er tidligt ude med kostumerne. Og det er en god ide. Hvis man selv går i gang med lave kostumer, er der mange fordele:

Det er meget billigere – et fastelavnskostume behøver ikke koste ret meget. Mange gange kan man bruge de ting, man allerede har i huset. Masser af ganske almindeligt tøj kan nemt forandres så det bliver til et fastelavnskostume.

Man får helt sit eget kostume. Køber man ind hos Fætter BR risikerer man at få et kostume, som mange andre også har. Hvem har ikke set det til festen i børnehaven: 3 gange dem samme “Bamse” – og lige så mange Spiderman! Det kostume, du selv laver, er helt originalt.

At lave fastelavnskostumer sammen med ungerne er en sjov aktivitet. Og husk lige: Man behøver ikke være en ørn ved en symaskine for at kunne fabrikere et fastelavnskostume. Pas på med ambitionerne, det er altså ikke noget, der skal holde til daglig brug i årevis!

Sparegrisens billige fastelavnskostumer

Og ideerne til fastelavnskostumerne – dem kan du finde alle vegne. Ikke mindst på Sparegrisen. Her kommer en stribe af dem, der allerede er her på siden – fra de foregående år. Og fastelavnstøj er der jo ikke just mode i – så ideerne fra de sidste par år holder stadig. Heldigvis – og her kommer en stribe af Sparegrisens fastelavnsindlæg:

Og der er masser af muligheder for at lave kreative og flotte kostumer – og samtidigt slippe billigt. Her kommer en stribe indlæg, der netop handler om fastelavn og fastelavnskostumer – ikke mindst de billige af slagsen:

Men det skal ikke være slut med det. Der kommer naturligvis nogle flere til i år også. Fastelavnskostumer er nemlig noget af det, hvor det ikke er dyre materialer, der betyder noget. Det kan lige så godt være billige ting – det er mere det med den gode idé.

Et skelet fastelavnskostume?

Prøv for eksempel at se på dette billede – hentet fra ide-siden Pinterest, hvor du kan finde ideer til alt mellem himmel og jord. Fastelavnskostumer er ingen undtagelse.

Ideen er enkel – materialerne er noget, man kan finde i de fleste hjem. Yderligere forklaring burde slet ikke være nødvendig. Nu ved du stort set, hvordan man laver et skelet-kostume. Du kan selv se flere ideer på Pinterest – her er det bare “costumes“, man søger på. Brug mit link – så er søgningen allerede lavet.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.