Masser af fastelavnskostume ideer

Lad være med at betale i dyre domme for fastelavnskostumerne. Forretningerne tager sig godt betalt – og særligt originale er kostumerne ikke – det giver ligesom sig selv. Det ses tydeligt på de fastelavnsfester, hvor man ser 3 eller 4 fastelavnsdragter af samme slags. På nettet finder du masser af inspiration til, hvordan du kan lave dem selv.

Find fastelavnskostumer – og inspiration – på nettet.

Siden, jeg her henviser til, hedder “Family Fun” – og her er et væld af ideer til fastelavnskostumer (som de derinde kalder halloween kostumer, men i praksis er det jo det samme). Det gode ved denne side er, at der er en del helt konkrete kostumer, med tilhørende anvisninger. Og der er angivet, hvilke materialer, der skal bruges til fastelavnskostumet + hvor lang tid, du skal regne med at bruge på at lave det. Der er både de avancerede kostumer og dem, der kan laves af begyndere. Og dem, hvor man end ikke behøver at kunne sy.

Men siden kan naturligvis også bruges blot som inspiration. Og der er masser af inspiration til fastelavnskostumerne.

Hvad skal du være til fastelavn?

Det kunne for eksempel være dyrekostumer? Måske et grise-kostume? Eller et flagermuse-kostume. Eller måske snarere et stinkdyr?

Eller det kunne være de klassiske kostumer, som de kaldes. Dette er for dem, der kunne tænke sig at klæde sig ud som en sommerfugl eller en prinsesse – eller måske en cowboy?

Og, som de hører sig til, når det også er haloween-kostumer: De uhyggelige kostumer. Så måske skal fastelavnskostumet være Frankensteins Monster eller et skelet?

Dette er bare eksempler – der er mange flere at hente på Family Fun
http://familyfun.go.com/halloween/halloween-kids-costumes/

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.