Luxplus – billigt hvis du køber rigtigt ind

Vi ser dem jævnligt i reklamer der kører forbi på nettet. De tilbyder varer til betydeligt lavere priser end normalt. Det er ofte kosmetik, plejeprodukter, kosttilskud og lignende, der tilbydes. Men også efterhånden alskens ting og sager. Hagen ved det hele er, at du skal være medlem for at kunne købe til de priser. Ofte med en kortere “prøvetid”, hvorefter du skal betale et månedligt beløb – pt. 89,-. Fordelsklubber, kaldes de vist. Om det kan betale sig, kan regnes ud på flere måder. Jeg har normalt en vis skepsis overfor noget sådant, der er dog en af dem, jeg vender tilbage til igen og igen. Det er Luxplus.dk. Jeg har ikke konstant medlemskab – og jeg er med på, at dette langtfra er uden faldgruber. Det er et spørgsmål om, hvordan man griber det an.

Køb billigt ind hos Luxplus

Og man kan virkelig købe billigt ind på Luxplus. Der er masser af ting, jeg ville komme til at betale langt mere for ude i butikkerne.

  • Jeg er rødhåret by choice og det kræver vedligeholdelse. Her betaler jeg lun 10-30 kroner for en pakke hårfarve. Ude i butikkerne koster de sjældent under 60 kr.
  • Min yndlings Calvin Klein parfume købte jeg for 199,- mod over 500 kr. i almindelig handel. Der er nok et par års forbrug i den.
  • Make up køber jeg til under en tredjedel af hvad jeg ellers skulle give.
  • Balsam/conditioner i storkøb fås til ca. halv pris.
  • Der er besparelser på ca. 30 % på mange kosttilskud, også det benytter jeg mig af.
  • Ydermere betaler jeg ikke fragt, den er inkluderet.

Der er også et par ting mere, dette er det vigtigste. Hvis jeg griber det rigtigt an, kan jeg spare penge. Hvis ikke bruger jeg bare for mange.

Luxplus faldgruberne

Det lyder altsammen meget fint, men man skal holde tungen lige i munden. For her er der, som så mange andte steder, lagt op til, at du skal bruge langt flere penge end du havde planlagt. Jeg har ikke et konstant abonnement, jeg melder mig en måned 2 eller 3 gange om året. Helst kun de 2, det burde række, hvis man går systematisk til værks. Og jeg betaler naturligvis kun for de måneder, hvor jeg er medlem. Dette er ikke i strid med reglerne. Men der er stadig faldgruber. Men sltså også måder at styre uden om.

  • Man glemmer at melde abonnement fra. Så bliver Luxplus naturligvis ved at trække pengene. Det sørger jeg for at undgå ved at lægge det ind i min kalender, således at jeg får mig meldt ud i tide. Enkelt, bare man husker det.
  • Der er en overhængende fare for at forkøbe dig. Der er et utal af ting, rigtige impulskøbsting, der lokker. Og priserne! Der er jo ingen grænser for, hvor meget jeg kan spare, bare jeg bruger penge nok! Her er det vigtigt, at jeg køber det, jeg skal bruge – og ikke alt muligt andet. Det skal være ting, jeg i forvejen bruger, ting jeg alligevel skulle købe. Det kan jeg gøre ved at lave en liste over, hvad det er jeg vil købe, og derefter gå ind og lave ordren. Derefter kan jeg så vente lidt, gå ind og se, om der er noget ekstra “smuttet med” – det skulle der helst ikke være.
  • Hvis jeg har bestilt og har det, jeg skal have, skal jeg naturligvis være klar til at ignorere de lokkende mails og alle fe reklamer, der kommer forbi, næsten uanset hvilken side, jeg er inde på.
  • Husk lige at vurdere prisen, ikke nedsættelsen. Besparelser kan være overdrevne.

Overholder jeg disse regler, køber jeg til favørpriser uden at få noget med, jeg ikke skulle have. Og der er nok hele pointen. I øvrigt ikke helt ulig at gå ud og købe ind. Eller gå på udsalg. Kan man ikke holde sig til det, kan det hurtigt blive alt for dyrt. Impulskøb er altid faren.

Ting til personlig pleje
Køb billigt ind til personlig pleje – men pas på faldgruberne. Billede af silviarita fra Pixabay

Astrid