Jepti: lej værktøjet ud…

…eller lej selv det værktøj, du ikke bruger så meget, så der er grund til at købe det! Hånden på hjertet: hvor tit bruger du dit værktøj? De fleste af os, har værktøj, som kun bruges ganske få timer om året – resten af tiden står det bare og samler støv. Hvis man tænker på, hvor mange timer om året, man bruger rundsaven, højtryksrenseren eller andre specialiserede værktøjer, kan man også regne ud, at der er utrolig megen tid, hvor de ligger brak. Hvis man nu kunne tjene penge ved at leje det ud, ville det jo være ren gevinst!

Nogle impulskøber værktøj, som efterfølgende kun samlet støv. Eller køber værktøj til et specifikt projekt, hvorefter det ikke rigtigt finder anvendelse!
Men nu kan alle disse genstande, der står rundt omkring, pludselig bruges til noget fornuftigt. De kan lejes ud – og dermed lige så stille tjene penge til ejermanden. Der er faktisk lavet en webside tilegnet privat udlejning af værktøj. Websiden hedder Jepti og her kan du annoncere gratis. Værktøjet kunne naturligvis sælges, men her beholder du stadig ejendomsretten og får alligevel penge i kassen. Mange tøver nemlig med at sælge den slags, for tænk hvis nu….?

Kom i gang med Jepti

Det er slet ikke så svært. Allerførst opretter du en profil på Jepti. Når du har gjort det, kan du tage fotos af det, du gerne vil udleje – og så kan du lave de annoncer, du har brug for. Du skal naturligvis tage stilling til, hvor meget du vil forlange i leje for værktøjet og hvor stort et depositum, du vil have. Det sidste er din garanti hvis det udlejede ikke bliver returneret i ordentligt stand. Du kan enten selv udfærdige en lejekontrakt eller du kan få en standardlejekontrakt fra Jepti.

Har du en interesseret lejer, vil du modtage en e-mail. Du skriver tilbage om hvorvidt værktøjet er ledigt på det pågældende tidspunkt – og aftaler detaljerne med lejeren. Jepti tager sig betalt for brug af deres tjenester. Du skal betale 10% af lejesummen. Til gengæld er de ting, du udlejer forsikret (op til 100.00).

Og hører du ikke til dem, der har masser af værktøj, skal du måske overveje at leje frem for selv at gå ud og erhverve dig dyrt værktøj, der måske efterfølgende står og samler støv? Det er i hvert fald en overvejelse værd, hvis det er dyrt og/eller specialiseret værktøj, der er tale om. Hvorfor eje når man kan leje – billigere?

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.