Elf kosmetik – endnu billigere?

Elf kosmetik til halv pris? Lyder det for godt til at være sandt? Elf Cosmetics er kendt for at sælge kosmetik på nettet til meget lave priser. I hvert fald for danskere, der er vant til et meget højt prisniveau på den slags. Mange bruger det allerede idag – selv er jeg blevet fast kunde og køber nok et par gange om året.

Da jeg køber fra den engelske hjemmeside, bliver jeg ikke pålagt told og andre afgifter, der ellers sagtens kunne ændre regnestykket.Varerne er superbillige, der er stort udvalg og der leveres hurtigt – taget i betragtning at der sendes fra udlandet! Hvad mere kan man ønske sig?

Elf kosmetik til halv pris?

Danskere er vant til ganske høje priser på kosmetik – i hvert fald sammenlignet med det priser, man betaler i udlandet. For os er det måske endda svært at forestille sig, at det kan blive billigere overhovedet. Men det kan det sagtens. Hvis man griber det rigtigt an. Faktisk kan man sagtens få sine varer fra ELF til halv pris, hvis man griber det rigtigt an. Men så er det altså ikke noget med at købe spontant når man lige sidder og har lyst til noget nyt.

sparegrisen
Man skal i stedet slå til når man har chancen – og det sker med jævne mellemrum. Der kommer nemlig ind imellem tilbud, hvor Elf Cosmetics i en kortere periode tilbyder halv pris på produkterne. Ikke bare nogle produkter, men alt – det de kalder “sitewide”. Normalt løber det nogle dage, hvorefter det er slut. Så rammer man lige det rigtige tidspunkt, er det ingen sag at købe billigt ind af Elf’s produkter.

Hvornår er der ½ pris hos Elf?

Heller ikke dette er svært at finde frem til. Hvis du er tilmeldt Elf Cosmetics, kan du modtage nyhedsbrevet, der naturligvis ville blive sendt ud når der er disse tilbud. Og andre tilbud for den den sags skyld. Og så er det, du skal slå til. Der er naturligvis intet i vejen for at have lavet en liste i forvejen over, hvad det er, man har brug for. Og så bare vente med at lave ordren når muligheden for at købe til halv pris byder sig. Så det er faktisk nemt at købe til halv pris – det kræver bare det rigtige tidspunkt. Tålmodighed betaler sig – i hvert fald i denne sammenhæng!

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.