Hoteltjek med Trivago

Der er forskel på hoteller. Og der er forskel på hotelpriser. Og det er naturligt nok – alt efter standard og faciliteter! Men det samme hotel kan faktisk udbydes til vidt forskellige priser alt efter hvem det er, der sælger overnatningerne. Og det kommer muligvis bag på mange. Man ville jo som udgangspunkt tro, at bor man på samme hotel og med samme standard, så skulle prisen vel også være den samme?

Samme hotel – flere priser

Men det skal man ikke regne med. Der kan være ganske store prisforskelle alt efter, hvor hotellet er booket. Og der kan være markante forskelle – du kan spare mange penge på at booke dit hotel det rigtige sted. Og der vil ikke være forskel på den vare, du får – kun på prisen! Så du kan altså spare penge på hotellet uden at skulle nedgradere til en lavere standard!

Det gode spørgsmål er så, hvordan man finder “det rigtige sted” – altså stedet med den gode pris på hotelværelset? Og det er faktisk slet ikke så vanskeligt, som det lige lyder. Ikke hvis man ved, hvor man skal lede i hvert fald.

Der findes en hjemmeside, der hedder Trivago

, som handler specifikt om at sammenligne hotelpriser. Og ikke kun de forskellige hoteller priser op mod hinanden, men vigtigere endnu: de forskellige priser, der måtte findes på et givent hotel – alt efter, hvilken udbyder, du booker det hos. Og browser man lidt rundt på siden, vil man se forbløffende store prisforskelle. Så er du ved at booke et hotel, er det muligvis umagen værd lige at kigge på Trivago for at se, om den pris, du får tilbudt, er iorden. For uanset hvilken udbyder, du måtte vælge, er de ikke ret langt væk. Faktisk kun et par museklik….

Find et billigt hotel med Trivago

Trivago giver dig et overblik over hotelpriser når du skal ud at rejse. Billede: Pexels / Pixabay

Man kan naturligvis samtidigt sagtens bruge Trivago til at danne sig et overblik over priserne på hotellerne det pågældende sted i al almindelighed.

Trivago som app – naturligvis

Er det noget, man jævnligt har brug for – eller er man udpræget smartphone/tablet-bruger, er der naturligvis også en app til Trivago. Denne app er naturligvis også relevant hvis man er ude at rejse uden på forhånd at have booket den indkvartering, man har brug for. For ud over at kunne søge på specifikke hoteller, byer eller lande, kan Trivago-appen naturligvis også bruge gps-funktion til t finde et godt indkvarterings-tilbud i umiddelbar nærhed af, hvor du befinder dig lige i dette øjeblik. Og det kan være særdeles nyttigt hvis man pludselig havner i en eller anden by, man ikke kender noget til – og hurtigt skal finde et sted at overnatte. Uden at skulle betale kassen, naturligvis!

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.