Sommerhus i lavsæson?

Sommerhusferie er en meget populær ferieform, men i højsæsonen kan det være  hundedyrt – for at sige det rent ud. Dertil kommer, at de bedste huse er svære at få fat i. Udvalget er så som så hvis man har et begrænset budget. Men det er der råd for – hold din sommerhusferie uden for sæson – endda godt og grundigt uden for sæson. Så forsvinder disse problemer som dug for solen. Og her snakker vi ikke bare om en smule billigere – det er helt andre priser!

Billige sommerhuse  i lavsæson

Så sker der nemlig noget med priserne. Finder du det rigtige tidspunkt, kan du nemt slippe med det halve. Og har du is i maven og venter til kort før du skal holde ferie, kan du kommer lavere endnu. Og så har du pludselig råd til at leje sommerhuse i en prisklasse, du ellers ikke ville komme i nærheden af. Måske bliver det mere “vinterhus” end sommerhus? Men hvorfor egentlig ikke?

Luksushuse for alle?

De danske sommerhuse er nemlig ikke mere huse, der kun er egnet til at bruge om sommeren. Det er langtfra de klassiske, små træsommerhuse mere. I praksis er de fleste helårsegnede – og der er efterhånden masser af luksushuse på markedet. Og de skal naturligvis også tjene penge uden for sæson.

Disse kan man nemlig have masser af gavn af uden for sæsonen. De er egnet til det – og de har ofte faciliteter, som vi ellers ikke får, hvis vi vil bo billigt i sommerhus. Her taler vi naturligvis ikke om eftersæson, men decideret lavsæson – dvs. fra oktober/november og rem til februar. Det er godtnok den kolde årstid. Men måske kan dette opvejes en smule af for eksempel indendørs swimmingpool? Spa-bad eller jacuzzi? Solarium? Sauna?

Tjah….

Sommerhuse er billige i lavsæson

Når det er lavsæson, er sommerhusene billige – det er et spærgsmål om udbud og efterspørgsel. Billede: Pexels / Pixabay

Hold øje med markedet.

Er du interesseret i en sommerhusferie i lavsæson, skal du holde øje med markedet. Du kan for eksempel holde øje på Cofman, som har sommerhuse fra mange forskellige bureauer – og derfor et ganske godt udvalg. Hold øje – for priser udvikler sig jo som bekendt med markedet.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.