Hav penge tilovers sidst på måneden

Ja tak, det kunne da være rart, er der sikkert nogen, der ville sige. Men dette er ikke bare de almindelige betragtninger om at få pengene til at strække hele måneden. Det er selvfølgelig godt nok – men dette er nok mere en lille sidegevinst, man kan benytte sig af. For har du penge netop på dette tidspunkt, har du nogle muligheder, du kan udnytte.

Hvis du køber dine basisvarer billigst muligt – i form af discount eller tilbud – sparer du mange penge hver måned. Kender du desuden den laveste pris på de mere “luksusprægede” varer som kaffe, vin og kød, bliver der blive lidt til overs til en smule luksus.

Flest tilbud sidst på måneden

De fleste mennesker har flest penge først på måneden og færrest sidst på måneden. Det ved supermarkederne udemærket og de har godt indrettet deres tilbud efter netop dette forbrugsmønster. Passer du på at have penge til overs sidst på måneden, sparer du mere endnu. For så kan du benytte dig af tilbud, som er ekstra gode.

Slå til, når chancen byder sig!

Så kan du slå til, når tilbuddene er der og fylde fryser og køkkenskabe op, nå der er tale om reelle tilbud, dvs. varer, der koster 50-60 procent af normalprisen.

Undgå “pseudotilbud”

Til gengæld skal du holde dig fra såkaldte “pseudotilbud”, hvor du måske sparer 10 procent. Ved altid at have lidt “på kistebunden” kan du simpelthen bedre benytte dig af de gode tilbud, der måtte komme. Har man sat sig for at være tilbudsjæger, er det jo lidt ærgerligt ikke at have penge, når de bedste tilbud er der, ikke?

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.