Gratis Diddl – eller Disney – malebøger

Mange børn elsker musen Diddl, og samler uhæmmet på Diddl ting. Pga. de høje priser på alt, hvad der måtte have med Diddl at gøre, er der en del forældre, der elsker den knap så højt. Diddl er en mærkevare, hvilket gør, at priserne givetvis er unødigt høje, som man jo ofte ser det. Her kommer dog en enkelt ting, som du kan få gratis. Og det er malebøger. Eneste krav er, at du selv printer dine Diddl malebøger.

Print selv gratis Diddl malebog

Der findes nemlig en hjemmeside, hvorfra du frit kan printe Diddl-tegninger, som kan farvelægges – akkurat som man ville gøre det med en malebog.

Se mere her – der er mulighed for at printe masser af tegninger ud. diddlmalebog.dk. Så har du en lille Diddl-fan i huset, er dette tilfældet, hvor du ikke behøver at sig nej.

diddlina_er_lykkelig

Du kan altså printe din egne malebog med udvalgte billeder. Og bare printe dem, man vil bruge. Hvem kender ikke det med at købe malebøger, hvor børnene ikke gider male ret mange af billederne. Ikke her – for de er håndplukkede. Gem billederne på computeren og print dem i den takt, der bliver brug for dem! Så er der heller ikke noget papirspild.

Det er naturligvis ikke gratis at printe, men med billigt printerpapir og blækpatroner, der kan genopfyldes, er det ikke noget, der slår bunden ud af økonomien.

Print selv gratis Disney malebog

Måske er I mere til Disney? Ja, så er der samme mulighed – hvis I klikker ind på http://www.disney.dk/DisneyOnline/Malebogen/

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.