Masser af sparetips fra the Sun

Her kommer et link til det engelske avis the Sun med en lang række sparetips. For dem, der virkelig vil spare. Mange af dem er faktisk yderst anvendelige, selvom avisen siger, at mange af disse sparetips er nogle, som selv Ebenezer Scrooge ville være flov over at bruge.

Men det må han så om. Her videregiver vi dem da – der er nogle gode imellem..

Før-finanskrise sparetips

Dette er skrevet lige før finanskrisen får rigtigt fat. Det er 19 juni 2008, hvor man dog taler om kreditstramning, men krisen er ikke for alvor blevet en realitet. Så det er altså skrevet med et glimt i øjet. Måske er lidt af glimtet forsvundet – og nogle af rådene taget i brug?

Ja, man snakker i hvert fald om finanskrisen som en realitet – så måske kan den slags ligefrem blive nyttigt?

Men det, der ikke var helt alvor dengang, er blevet det nu. Hvilket gør meget af det yderst anvendeligt. Nogle råd er tilmed sjove, mens mange af dem er yderst brugbare….! Eller begge dele. Dette er ikke kun for gniere…

Læs dem selv

Jeg kunne selvfølgelig referere dem, men læs hellere selv. Følg linket:  http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/money/article1310596.ece

Og det er ikke engang løgn!

Og til dem, der har læst det – og måtte spekulere over det: Ja, man kan faktisk godt pudse sko med en bananskræl! Og ja, man kan udmærket bruge mayonnaise som hårkur. Hvis nogen skulle tro noget andet. Skulle nogen undre sig over hvor jeg ved det fra, så er det af den simple grund, at jeg har afprøvet det!

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.