Hvor får man billigere Lego?

Lego er meget dyrt – i hvert fald i Danmark. Svaret på spørgsmålet er: Ikke i Danmark! Det paradoksale er nemlig, at priserne på Lego i Danmark – Lego’ens “hjemland” – er meget højere end alle mulige andre steder. Det kan være svært at forklare, men det er en kendsgerning, som vi tilsyneladende må leve med. Måske tror vi, at det bare skal være så dyrt? Men det er det altså ikke alle vegne. Der er steder, hvor legoklodserne kan købes meget billigere!

Har vi bare vænnet os til, at de populære Legoklodser bare er hundedyre? Men vi behøver faktisk ikke bevæge os ret langt uden for landets grænser før vi finder Lego til væsentligt lavere priser.

Køb Lego billigere i udlandet

Politiken.dk skriver:

“Prisforskellene er voldsomme, og de danske priser er samlet set 75 procent højere end i Storbritannien, 22 procent højere end i Tyskland og 9 procent højere end i Sverige. De høje priser skal ses i lyset af, at Lego sender alle sine varer ud fra Billund.”

Der er altså penge at spare, hvis du køber Lego i udlandet. Især er England betydeligt billigere med Lego end Danmark er. Så har du muligheden for at få det fra England, er der virkelig penge at spare. 75 procent højere lego-priser – det er ikke så lidt endda! Det er meget mere end en prisforskel, der kan forklares med højere moms og højere omkostningsniveau!

Lego er meget billigere i England. Men nu er det naturligvis ikke sådan, at det kan betale sig at tage til England alene for at forsyne sig med Lego. Men hav det i baghovedet, hvis I skal af sted. Så skal der måske købes billigt Lego? Eller hvis I kender nogen, der skal et smut til England, kunne de måske overtales til at tage en pakke af den billige Lego med? Eller to?

En anden mulighed er at købe Lego brugt igennem for eksempel Den Blå Avis. Der bliver købt og solgt meget Lego der – og andre markeder for brugt-køb-og-salg. Og det er en god ide. Lego er trods alt i en kvalitet hvor det tager sin tid at slide det op.

lego-150x150
Gratis Lego spil

Jo, Lego er dyrt herhjemme – nok dyrere end godt er! Lige en enkelt Lego-ting, der er billigt – nej faktisk gratis. Du kan lege gratis med virtuel Lego på Lego’s hjemmeside. Der findes et lille, gratis program, du kan downloade.

Billig Lego – men hvor?

Læs mere på Politiken.dk. Her finder du blandt andet pris-eksempler på Lego-produkter i forskellige lande.

Astrid

6 Comments

  1. Jeg er med til at drive sitet Pribot.dk, og vi har faktisk ret meget legetøj, samt tøj til børn, så der kunne man også lure om ikke man kunne finde lidt billigt lego.

  2. Selv om, at dette er en ældre tråd er det jo et evigt relevant spørgsmål: Hvor finder man billigt lego …

    Jeg er faldet over en billig webshop: http://www.pappus.dk. Udvalget er ikke enormt, men priserne er generelt gode, og på nogle ting er der ret meget at spare. Og så er der super hurtig betjening.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.