Gør et kup på KUPÉ!!

Kan du godt lide at få nyt tøj – men synes du, det er vel dyrt – finanskrise eller ej? Måske er du oven i købet mest til mærkevare- eller luksustøj – og det bliver det jo på ingen måde billigere af! Dette indlæg henvender sig desværre mest til dem, der bor – eller har deres gang – i Århus og omegn….

Skulle du kende til ligende arrangementer andre steder i Danmark, er du velkommen til at tilføje det i kommentarfeltet efter dette indlæg. Dette er en rigtig god ide og der er ingen grund til, at den skulle være forbeholdt Århusianere.

KUP! – luksus tøjarrangement

Kup! er et indendørs luksus tøjarrangement for kvinder i alle aldre – og det afholdes på Kupé på musikstedet Train i Århus. Så her kan du altså købe modetøjet brugt – til en hel anden pris. Man kan nemlig leje en stand og sælge ud af alle de ting og sager, man måtte have i sine gemmer.  Tager du til et sådant arrangement, kan du være sikker på en stor koncentration af interessant tøj.

Og de giver dig mulighed for at købe modetøj, luksustøj og mærkevare-tøj til helt anderledes priser end du eller ser.

Har du allerede for meget i dit klædeskab?

Ja, så er du måske en af dem, der skal rydde ud i skabet? Så kan du nemlig få solgt noget af det, du aldrig får brugt! Det koster 120 kr. pr. meter bord man ønsker at leje. Kunne du tænke dig en stand, kan henvendelse ske pr. e-mail til kupaarhus@hotmail.com

Ligesom der er penge at spare ved at købe tøjet brugt, er der penge at tjene ved at få solgt ud af det tøj, man alligevel ikke bruger. Alt ialt kan det være en ganske god forretning. Og hvorfor ikke holde det gode tøj i omløb? Det siges, at man skal købe kvalitet, men ofte får vi købt tøj, der holder meget længere end vi gider gå med det. Og det er ærgerligt. Vi har vænnet os til at moden skifter – og vi vil gerne skifte ud. Og på denne måde kan man gøre det med kvalitetstøj. Uden at det koster en bondegård. De andre aflagte tøj er jo som bekendt meget mere spændende end ens eget!

OK – og  hvornår er det så?

Se også hjemmesiden for Kup! www.kupaarhus.dk samt Kup! Facebook-gruppen (hvor du altid kan se de aktuelle arrangementer). Der er – det meste af året – arrangementer en gang om måneden frem til december.


Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.