Billigt alternativ til Wall stickers

Wallstickers på en helt anden måde? Tippet her har jeg ikke prøvet selv – endnu! For her er nemlig et rigtigt billigt og flot alternativ til de populære Wall stickers. Wall stickers er jo det man idag bruger hvis man gerne vil have lidt fornyelse af væggene – uden at skulle igang med at male eller tapetsere. Og billige wall-stickers er ikke altid lette at finde. Men her kommer noget, der kunne være lige så godt som Wall stickers – eller måske bedre.

IKEA Hacker – utraditionelle løsninger

Wall stickers er der dog billigere alternativer til! Se på IKEA-hacker, der er en webside/blog, der handler om, hvordan du laver flotte, personlige ting ud af dine IKEA-møbler. Dette tip viser, hvordan man kan lave sine egne, billige og flotte wall-stickers. Der skal ligges lidt tid og energi i disse Wallstickers, men det er umagen værd.

Personlige Wallstickers

Wallstickers er ofte af plast. Her er det  dog stof, der er brugt på væggene. Det er IKEA-stoffer i mange farver. Stofferne er meget billige – og eftersom du selv klipper af, kan du selv vælge, hvor meget du vil købe. Derudover bruges plakatfarve + alm. tapetklister (evt. fortyndet trælim). Se flere billeder på IKEA-hacker – blandt andet et helt træ lavet efter samme princip. Det udfylder samme funtion som Wall Stickers – blot er det billigere. Der til kommer, at du på denne måde får dine egne personlige wallstickers – ingen har noget, de rer magen til!

Fantastisk vægdekoration – billigt

Nedenstående billede er hugget fra ophavsmandens blog, som du kan se på http://pinoditart.blogspot.com/2008/06/mural-day.html. Disse dekorationer er meget farverige og egnede til bl. a. børneværelser. Man kunne sagtens bruge et andet farveskema – ligesom stofferne naturligvis ikke behøver kommer fra IKEA.

Der er intet – absolut intet – i vejen for, at det er billige stoffer, man bruger. Eller stofrester? Eller at man maler oveni? Eller…? Læs også Wall Stickers behøver ikke koste en formue…

Kun fantasien sætter grænser.

hack.jpg

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.