Fastelavnskostumer – gør det selv selv

Så er det snart fastelavn igen. Jo, jeg ved godt at der er op mod en måned inden fastelavn reelt løber af stablen. Men kigger på søgningerne til Sparegrisen, er der ikke noget tvivl: Fastelavnskostumer er nummer et på listen over søgninger. Og det er der god grund til, hvis man gerne vil lave kostumerne selv. Og det er der mange, der gerne vil. Dels er det billigt – og dels er det sjovt for børnene at være med til at lave deres eget kostume.

Og man får helt sit eget kostume – der kommer ikke nogen med et magen til!

Fastelavnskostumer – lav dem selv

For har man flere børn, der skal ekviperes med fastelavnskostumer, bliver det nemt en del penge, man skal lægge på bordet. Hjemmelavede fastelavnskostumer derimod, koster ikke alverden. Og mange ting kan man sagtens lave uden at være en ørn ved en symaskine. Men det er en god ide snart at komme igang. Om ikke decideret med at lave fastelavnskostumerne, så i hvert fald med at finde ud af, hvilke fastelavnskostumer, det skal være.

Så overvejer du selv at gå igang, er der inspiration at hente her.

Billige fastelavnskostumer

Og der er masser af muligheder for at lave kreative og flotte kostumer – og samtidigt slippe billigt. Her kommer en stribe indlæg, der netop handler om fastelavn og fastelavnskostumer – ikke mindst de billige af slagsen:

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.