Billigere bilforsikring – få en “sladrehank”

Synes du, at bilforsikringen er blevet lige vel dyr? Ja, så er du sikkert ikke den eneste! Og det er desværre ikke altid, at du bare kan få en billigere forsikring ved et andet selskab. Og hvad så? Ja, hvis du ikke har noget imod at overholde fartgrænserne, er der en anden mulighed.

Få en sort boks i bilen

Man kan nemlig få installeret en “sladrehank” installeret i bilen. Det er en sort boks – i stil med dem, man kender fra fly. Og denne boks registrerer din hastighed.

Kommer du ud for et uheld, er det vigtigt, at du har overholdt fartgrænserne. Ellers koster det dyrt. Så det er næppe en ide for dem, der ikke kan lade være med at trykke for hårdt på speederen!

Penge at spare på forsikringen – for de lovlydige

Er man med på den med de danske hastighedsgrænser, er der derimod penge at spare på din bilforsikring. Alka forsikring er de første, som har indført boksen – og her kan man spare op til 40% i forhold til, hvad man ellers skulle betale. Og for mange er det jo en ganske pæn besparelse.

Billigere forsikring til bilen

Der er en engangs-investering først idet man skal betale for boksen. Til gengæld bliver det billigere ad. Videoen nedenfor er fra Jyskebank.tv’s sparesektion og er et eksempel på en bil, der ellers var næsten alt for dyr at forsikre. Det skal lige bemærkes, at forsikringsprisen jo har at gøre med, hvilken bil det er. Så man skal få et tilbud på netop den bil, de er tale om.

 

 

 

Men der kan være penge at spare for de (trods alt) mange, der lever fint med de danske hastighedsgrænser. Eller måske sådan en som mig, der har en bil, der er som skabt til disse hastighedsgrænser? Har du en ældre bil, skal du i stedet læse indlægget om billige kaskoforsikringer til gamle biler.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.