Billige “Last minute” teaterbilletter

Kan du godt lide at gå i teateret? Synes du samtidigt, at det er lige vel dyrt? Så har du en mulighed for at få dine teaterbilletter meget billigere. Man kunne godt kalde det “Last minute-teaterbilletter” – for det er lidt samme princip, som man bruger med man bruger med last-minute-rejser.

De billetter, der ikke er blevet solgt på et givent tidspunkt, bliver solgt med en klækkelig rabat. Det vil sige, at de sælges kort før forestillingen starter. Det er derfor du kan få billige teaterbilletter. Men det er naturligvis som med rejserne: Der er ingen garanti for at du kan få lige det, du havde tænkt dig.

Enten kan teatret sælge dem billigt – eller sæderne må stå tomme. Så for dem er valget nok ikke så svært. Og for dig, der er rede til at tage chancen, er der gode penge at spare. Halv pris er langtfra usædvanligt.

Sådan fungerer “Last minute” teaterbilletter

Her gælder det selvfølgelig de samme regler som al anden last minute. Nemlig at det ikke er sikkert du kan vælge og vrage. Og du kan heller ikke planlægge at du på en bestemt dag skal se en bestemt forestilling. Eller vælge og vrage mellem de gode pladser.

Men kan du leve uden det, kan du komme billigt i teateret. På Århus teater er der  for eksempel ½ pris på alle billetter om mandagen. Andre dage kan du også få billige billetter –  man skærer nemlig ned til det halve af prisen til aftenens forestilling en time før forestillingen starter.

Man skal her møde op ved billetlugen for at se, om der er billetter tilbage. Det er det, jeg mener med at tage chancen – for du kan risikere, at der er udsolgt – også selvom du har taget turen derind. Eller at de gode pladser er taget – og du må nøjes med mindre. Men sådan er vilkårene når man handler last-minute. Se mere på aarhusteater.dk

Billige teaterbilletter på nettet

I København kan man få billige billetter efter samme princip – dog uden at stille op ved billetlugen. Her kan man ordne det hjemmefra – og ved altså på forhånd om der er gevinst. Her administreres salget af last minute teaterbilletter online. Billetterne administreres på hjemmesiden Latesale.dk, hvor du kan hver dag fra kl. 16.00 se udvalget af halv-pris-billetter til aftenens forestillinger. Og så booke det, du gerne vil have – dog stadig efter først-til-mølle-princippet.

Også i Odense, Ålborg og Esbjerg er der rabatmuligheder, se mere på Rabattens hjemmeside om hvordan man scorer de billige teaterbilletter!

 

 

God (billig) teatertur!

Astrid

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.