Billig danskvand – nu også med “blid brus”

Danskvand fås i flere prisklasser – helt ned til omkring 3 kr. pr. liter. Mærkevarerne er markant dyrere. Sommetider noget uforståeligt, da blindsmagninger har afsløret, at det er svært at smage forskel. Dette er aktuelt, hvis man foretrækker den slags vand, der har brus i. Hvis ikke man vil have brus, har ligende blindtests vist, at det, du henter fra vandhanen – altså postevand – er fuldt konkurrencedygtigt.

Og dertil kommer, at postevand – vandhanevand – er gratis!

Blid brus – billigt?

Men tilbage til danskvand med brus! Vi, der holder os til de billige, kan dog ikke få alle de varianter, som findes i mærkevarerne. Citrus kan dog også fås i den billige variant – men så er det også sagt. Ja, og så faktisk en mere – den med blid brus.

Blid brus kender vi mest fra Aqua d’Or – men ikke kun. Ikke når du har læst dette færdigt. For det fås væsentligt billigere end det du kender, der sælges i butikkerne som “blid brus”. For blid brus – det er vel i bund og grund bare mindre brus?

Billig danskvand + en smule fantasi = blid brus

Du har givetvis ikke set den på butikshylderne. Og det er der en god grund til – den er der nemlig ikke. Du skal selv være udfarende her. Men det kræver dog ikke så meget – det er en nem lille manøvre.

Egentlig er det såre enkelt. Synes du, der er vel meget brus i din danskvand, så blander du bare ½ danskvand + ½ postevand. Voila, du har nu danskvand med blid brus. Det gør jeg, for jeg synes egentlig, der er lidt for meget pift i danskvand. Et andet blandingsforhold kan naturligvis også lade sig gøre – det er et spørgsmål om smag og behag. Du bestemmer selv, hvor meget brus, du vil have. Jo mindre brus, jo billigere bliver det.

Blid brus ½ pris

Ikke bare kan du få det billigt på denne måde. Du får det faktisk til halv pris i forhold til selv den billige danskvand. For halvdelen er jo postevand – som næsten intet koster. Og der er intet i vejen for at bruge den billige danskvand. Faktisk er det sådan, at en af de helt billige discountdanskvand har vundet en smagstest.  Og nu vi er ved alle fordelene ved dette “produkt”: Du skal heller ikke slæbe så meget vand til huse. Slæberiet er også reduceret til det halve. Og der er ikke så ringe endda.

Astrid

One Comment

  1. Hvis du vil have billig danskvand og selv vil styre dit brus indhold, så skal du investere i en Wassermax eller en Sodastream.

    Vi har en Wassermax som vi bruger super meget. På en måned laver vi ca. 60 liter brusvand for ca. 90 kr. (kolsyren).

    Det er 1½ krone literen og du slipper for at bære alt vandet og din miljøbelastning er absolut minimal, for der er ingen lastbiler som skal køre rundt med dit vand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.