Wall Stickers behøver ikke koste en formue…

Wallstickers er meget oppe i tiden. Du får en hurtig forandring af dine vægge uden at skulle igang med det store arbejde det er at tapetsere. Og der er masser af slagsen på markedet – og der kommer hele tiden nye og mere avancerede til. For man gælder det desværre, at de ikke er meget billigere end at tapetsere, så….

Politiken.dk skriver om det i artiklerne Giv væggen nyt liv med klip og klister og Dekorer dit hjem med klistermærker. Der er også links til masser af forhandlere af Wallstickers. Nogle dyre, nogle overkommelige.

Man kan godt få billige Wallstickers

Men der er faktisk mulighed for at få nogle, som man kan betale sig på – selv på en SU-budget. IKEA forhandler faktisk Wallstickers. Søger man på siden efter Wallstickers får man ingen resultater – men de er der. Disse Wallstickers har priser, hvor vi alle kan være med!

IKEA Wallstickers

Her kommer links til dem. Den aktuelle pris på IKEA Wall stickers er 119,- og det er altså langt mindre end mange af de andre på markedet. De kan desværre ikke købes on-line, men kun i IKEA varehusene. Her kommer dog links til hjemmesiden, så du kan få et indtryk om, det er noget for dig:

IKEA SLÄTTHULT – Wall stickers – “Blomsterranke”

IKEA SLÄTTHULT- Wall stickers – “Grøn ranke med blade”

Læs også Billigt alternativ til Wall stickers

Flere Wallstickers – af den billige slags

Sidste skud på stammen har jeg set hos Tiger, der nu også sælger Wall Stickers til en særdeles overkommelig pris.


Sponsoreret link:

Hvis du ønsker store wallstickers, (op til 80×250 cm) til en ok pris, kan du se et bredt sortiment på Illux.dk/Wallstickers.


Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.