Undgå den dyre lufthavnsmad

De fleste kommer i tanke om det, når de er i lufthavnen! Maden er hundedyr – og der er ingen alternativer. Mange kommer til at sidde og vente i et godt stykke tid.  Og er man sulten, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse! Derfor er det en god ide at være forudseende. Er det en hel familie, man skal bespise, kan det hurtigt koste en mindre formue.

Uden mad og drikke…

..duer helten ikke! Heller ikke når man rejser. Og sultne børn på vej på ferie? Nej tak! De fleste forældre ved, hvad jeg snakker om!

Måske satser man på, at sulten ikke indfinder sig i lufthavnen, men den holder bare ikke altid. Eller man har ganske enkelt glemt, hvor dyr lufthavnsmaden egentlig er?

Man kan for eksempel spise hjemmefra. Eller man kan tage en madpakke med og spise den inden man checker ind. På den måde undgår man at lade sig friste af den dyre lufthavnsmad. Selv ikke det, man plejer at regne for billigt andre steder, er billigt her. Det kan faktisk virke som om konkurrencesituationen er sat lidt ud af kraft. Og det er den måske også i en eller anden grad. Når du er checket ind, kan du ikke komme ud af området. Og når du står i selv lufthavnen kan du måske nok komme ud og købe noget andet mad et eller andet sted. Men ofte står man med tung bagage, der gør det noget mere besværligt.

Drikkevarer i lufthavnen

fly-flyrejser
Det kan være en god ide at medbringe noget at drikke når du er på vej ud at rejse. Også drikkevarer er dyre. Du skal være opmærksom på, at du ikke må medbringe drikkevarer når du checker ind. Det er de nye sikkerhedsregler, der er blevet strammet – og her regnes væske altså som en potentiel fare. Men der er ikke noget, der forhindrer dig i at medtage en tom drikkedunk eller flaske – og så fylde vand i den!

Det vigtigste er alt i alt at du husker det der med maden – det kan nemlig hurtigt blive dyrt. Vær beredt – på at maden i lufthavnen koster kassen. Uanset hvordan du griber det an. Så sørg for at være så godt rustet at du/I kan vente med at spise til I får flymaden serveret.

Har du egne drikkevarer med, vil du blive bedt om at aflever det, når du skal igennem sikkerhedstjekket i lufthavnen. Al form for væske, skal puttes i de special fremstillet 1 liters poser, som vil være at finde ude i lufthavnen, lige inden sikkerhedstjekket. Væskebeholdere må desuden ikke indeholde mere end 100ml.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.