Undgå huller i sokkerne!

Smider du masser af sokker ud, fordi der er hul i dem? Synes du endda at de ryger på stribe? Os, der går meget kende kun fænomenet alt for godt. Et nærliggende sparetip ville selvfølgelig være, at du kunne stoppe dine sokker, når der kom huller i. Det er måske nok lidt en glemt kunstart – ikke så mange stopper sokker mere.

Det kan faktisk også være en udmærket – og pengebesparende – ide, men det er nu ikke det, vi skal ind på her. Det handler om at få sokkerne til at holde længere – på en ganske naturlig måde.

Huller i sokkerne – slider du dine sokker alt for meget? Billede af congerdesign fra Pixabay

 

Sokkerne får huller i…

Derimod handler det om, hvordan man undgår så mange hullede sokker. Altså udøver mindre slitage på sokkerne – uden at gå mindre, vel at mærke! Således kan man undgå hele tiden at skulle skille sig af med sokkerne. Dem, der går meget kender sikkert det med hele tiden at finde hullede sokker. Oven i købet sokker, som man ikke synes, man har haft ret længe. Dårlig kvalitet, siger man måske – men måske er problemet for megen uhensigtsmæssig slitage på sokkerne?

Undgå så megen slitage på sokkerne

Der er et tip, der er endnu bedre. Der er nemlig ofte en bestemt grund til, at slitagen bliver så stor – og det er, at fødderne er alt for ru. Hvis man ikke fjerner hård hus fra fødderne, bliver de nogle steder ru – næsten som sandpapir. Og så kan det næppe komme bag på nogen, at det går hårdt ud over sokkerne når man går meget. Selv kender jeg det fra mit arbejde, hvor jeg går hele dagen. Hvis jeg ikke gør noget ved den hårde hud på fødderne, holder mine sokker ikke længe.

Masser af sokker ender med at blive smidt ud, fordi der alt for hurtigt kommer huller i. Løsningen er enkel – sørg altid for file den hårde hud af fødderne. Dette er noget, der skal gøres løbende – eller bliver opgaven uoverkommelig. Gør det for eksempel hver gang du har været i bad – som en fast rutine. Det er nemlig ofte den hårde, ru hud, der slider hul i sokkerne. På denne måde er der gode penge at spare på sokke-budgettet.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.