Spar penge på kattegrus..

Her menes ikke, at katten skal nøjes med en lille sjat. Det er næppe hensigtsmæssigt. Eller noget andet, der ville gå ud over hygiejnen. Det bliver i hvert fald ikke nødvendigt, hvis du bruger dette råd. For det handler om noget andet, der kan erstatte det dyre kattegrus. Så har du kat og er træt af højepriser på kattegrus, så kan du bruge træpiller i stedet for.

Træpillerne er langt billigere end kattegrus og så tager de oven i købet det værste af lugten fra kattebakken. Det er et værdigt alternativ til det ellers så dyre kattegrus. Dyrehandler såvel som supermarkeder ved godt hvad de vil have for det!

Katten kan bruge træpiller i stedet for kattegrus
Synes du kattegrus er dyrt kan du bruge træpiller i stedet. Billede fra Billede af Innviertlerin fra Pixabay

 

Træpiller i stedet for kattegrus

Træpiller forvandles i byggemarkeder og koster ca. 30,- kroner for en sæk med ca. 15 kg. altså en kilopris på omkring 2 kr. Og det må siges ar være en særdeles konkurrencedygtig pris.  Til sammenligning koster kattegruset nemlig 10 kr. pr. kg. Sparetippet her har været med i programmet “Rabatten” – som mange af os nok husker fra tidligere. I Rabatten blev det da også afprøvet med succes (på rigtige katte..).

Og dem, der tror, at katte kun vil bruge “rigtigt kattegrus” skal måske lige tænke på, at katte ude i naturen bruger den jord, der nu en gang er, der hvor de skal besørge. Hvis man er i tvivl, så lad det komme an på en prøve. Lav din  egen kattegrus-test – der er penge at spare, hvis kattene accepterer det!  Test kattegruset på en ekspert – katten!

Astrid

One Comment

  1. Virkelig god idé, som jeg har fået testet af her i sidste uge 😀 Hehe, kan dele mine erfaringer og fortælle, at katten absolut ikke har noget imod træpiller. Tror faktisk slet ikke at den har opdaget noget 😉 Super god idé til at spare penge! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.