Spar penge – vask selv bilen

Hvorfor egentlig køre hele vejen til vaskehallen med bilen. Og så betale for at få den vasket, Spar på bilvasken – vask bilen selv – derhjemme. Evt. kan du få den vasket i vaskehal når der er brug for undervognsvask. Ellers burde det ikke være nødvendigt.

Bilvask derhjemme sparer penge – og vand

Det tager måske lidt tid, men det er trods alt begrænset. Det er jo på ingen måde hver dag, at du skal vanske bil.

Og vil du være rigtig sparsommelig, så vasker du den naturligvis ikke med slange, du bruger en spand med vand. Slangen bruger langt mere vand end nødvendigt er. Vasker du bilen med spand, kan du se, hvor meget du bruger. Altså det, der er i spanden – ikke mere.

Gider du ikke vaske bil?

Hvis du synes, det er virklig øv at vaske bil, så er der måske andre i familien, der har en noget anden holdning til projektet? Måske har du oven i købet børn, der gerne vil have tjansen – og tjene deres egne lommepenge? Her er bilvask for mange et godt job. Er det på en varm dag, kan det næsten minde lidt om at lege med vand, ikke?

Superspareren vasker bil i regnvejr

Og vil du virkelig spare? Ikke bare det halve, men det hele? Så vansker du naturligvis bilen i regnvejr. Vandet er gratis – og der er ingen risiko for de der grimme kalkstriber, som nogen er så træt af.

Se mere om at vaske bil i regnvejr (følg linket)

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.