Sammenlign priser (næsten) overalt

Vi er efterhånden så vant til at sammenligne priser på nettet, at det er en ganske dagligdags ting. Og der er masser af steder, man kan sammenligne – som regel er prissammenligningen kun ganske få museklik væk. Så vi er vant til at kunne få “den rigtige pris” – blot vi gider arbejde lidt for sagen. Og de fleste har nok opdaget, at det betaler sig.

Men er vi ude i butikkerne, er vi ofte på herrens mark. Vi kan se prisen på varen, og vi kan have en mening om, hvorvidt det er dyrt eller billigt – men vi ved det egentligt ikke. Vi mangler vores Internet og vores sammenligningssider. Og så bliver det nemt en jungle. Jo, vi kan naturligvis gå hjem og slå det op – og det er der sikkert også mange, der gør. Men vil vi vide det med det samme, er det faktisk også muligt!

Mobil prissammenligning

Det eneste, det kræver er, at man har en smartphone og at man installere Pricerunners app til prissammenligning. Appen er gratis og gør, at du har Pricerunner med dig overalt. Og så kan du sammenligne på livet løs

pricerunner-app
. Du kan nemlig scanne varen direkte i butikken med din smartphone og på den måde finde ud af, hvad varen skal koste. Eller burde koste, skulle jeg måske sige? Man står nemlig ofte i butikken og har ingen anelse om, hvad en vare koster andre steder. Før vi kunne sammenligne priser på nettet, var det jo bare sådan, det var. Men nu har vi vænnet os til at skulle finde den “rigtige pris!! Og at det kan lade sig gøre rent teknisk at sammenligne priser overalt er nok smartphonens fortjeneste.

I princippet er applikationen i stand til at sammenligne varer på samme måde som du ser det på Pricerunner hjemmesiden. Og som så mange allerede kender og bruger flittigt. Men der, hvor den er mest effektiv er inden for elektronik, computer, mobiltelefoner og desuden hvidevarer. Altså også nogle af de steder, hvor vi ofte sammenligner priser. Det fikse ved det er, at du på stedet får et overblik over, hvad varen koster andre steder – og kan altså vurdere om det rent faktisk er et godt tilbud, du står over for!

Både til iPhone og Android

Applikationen fås – naturligvis, havde jeg nær sagt – både til Android og iPhone – og den kan  hentes på www.pricerunner.dk. Begge versioner findes under menupunktet “mobil”. Og de er naturligvis både gratis at installere og gratis at bruge.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.