Gratis Photoshop!

Det lyder måske næsten for godt til at være sandt, men det er faktisk rigtigt. Jeg havde hørt påstanden tidligere, men det blev pludselig lidt mere magtpåliggende at finde ud af, hvorvidt det havde noget på sig: Min computer var blevet sløv og skulle bootes – og væk var mit Photoshop. Photoshop Elements ganske vist – men ikke desto mere savnet.

Der er nogen, der siger, at hvis noget er for godt til at være sandt, så er det nok ikke sandt! Men ikke her. Den er god nok: Adobe har nemlig lagt deres Photoshop CS2 ud til gratis download – gratis for alle.

Og det er måske rigtigt, at det ikke er den allernyeste version – den har nogle år på bagen. Men til os almindelige dødelige, der ikke arbejder inden for den grafiske branche og ikke skal bruge det professionelt, kan sagtens bruge det til en lang række billedbehandlingsopgaver. Programmet har stadig langt flere features end de programmer, du ellers kan hente gratis eller købe billigt.

Den nye version af Adobe Photoshop (i skrivende stud Photoshop CS6) skal man slippe 6000 for – så har man ikke brug for det allernyeste, er det da en besparelse, der er til at tage og føle på.

Sådan får du dit gratis Photoshop

Du kan hente hele det, der kaldes Creative Suite, som inkluderer Photoshop, Adobe Bridge og Adobe Imageready på Adobes webside. Du kan gratis hente installationsfilerne og tilhørende produktnøgler. Du kan regne med at skulle registrere dig som bruger på Adobe. Det koster ikke noget, og der skulle, så vidt jeg kan se, ikke være nogen hage ved det.

Har du drømt og at arbejde med Photoshop, men holdt dig tilbage på grund af prisen, så er chancen der nu – hent det kvit og frit. Om en halv time kan du allerede være igang….

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.