Gratis gældsrådgivning

Gældsrådgivning, der er gratis! Dette er et tilbud, der i denne omgang henvender sig til Københavnerne . Og det spreder sig  – der er nemlig øjensynligt god brug for dette.  Sandsynligvis i lyset af finanskrisen, der har lagt hårdt pres på manges økonomi. Der er 2 centre mere på vej i hhv. Odense og Ålborg.

Og netop her under finanskrisen, er der mange mennesker, hvis økonomi er kuldsejlet. Eller har vist sit sande ansigt, skulle man måske sige. De, der har brugt lån til at lappe hullerne i økonomien, har pludselig ikke den mulighed mere.

Forbrugerrådet hjælper gældsramte

Forbrugerrådet har nemlig åbnet et af deres fire nye centre, der tilbyder gældsrådgivning – især til socialt udsatte borgere med “rod i økonomien”. Hører du til dem – og trænger du til en håndsrækning med at få ryddet op i økonomien, kan det være en mulighed. Der er masser af betalte rådgivningsfirmaer rundt omkring – dette tilbud er gratis.

Gældrådgivning er blevet populært

Og det er altså rigtige bankrådgivere med forstand på privatøkonomi, der yder rådgivning. Til gengæld ser det ud til, at man skal væbne sig med en smule tålmodighed. Det er nemlig ved at blive lidt af et tilløbsstykke. Der er mange der er økonomisk trængte – og har lyst til at komme ud af det. Du kan læse mere om dette i Politiken.dk på http://politiken.dk/tjek/penge/dinepenge/article893029.ece

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.