Brugt børnetøj sparer dig masser af penge

Børn er dyre i drift – der er der vel ikke mange forældre, der er i tvivl om. Og skal man have det hele fra nyt – og have “det rigtige” – ja så er man hurtigt ruineret. Medmindre man tjener kassen. Og dette er oplagt. Børn vokser så hurtigt, at de ikke når at slide tøjet ordentligt. Sommetider er det brugte børnetøj, du køber, ikke brugt væsentligt. Tøj kan holde til mange børn – ikke kun et!

Gør et brugt-fund

Og der er det heldige (for dig) ved børn, at så længe, de er små, så er de heller ikke modebevidste. Dermed ikke sagt, at en treårig ikke har præferencer Det har de. Men ikke præferencer i retning af, at tøjet skal være nyt. Eller af et bestemt mærke. Men de kan foretrække bestemte farver og bestemte ting. Som man lige så godt kunne finde i en genbrugsbutik. Der ville jo heller ikke være noget i vejen for at tage børnene med ud at vælge tøjet – selvom det er brugt. Så længe vi snakker om små børn, ligger en eventuel modvilje mod brugt tøj nok mere hos forældrene end hos børnene.

Brugt børnetøj er over alt

Og der er masser af steder, hvor du kan finde det brugte tøj. Du kan bruge din lokale genbrugsbutik, du kan gå på bagagerumsmarked. Skulle du komme forbi en af Mødrehjælpens børnetøjsbutikker, er det et besøg værd. Det har rigtigt godt tøj til små penge.

Overskuddet fra disse butikker går til mødrehjælpens arbejde. I de fleste andre genbrugsbutikker går overskuddet også til et godt formål, så det er endnu en god grund til at handle der. Men ikke den eneste. For dette er en enestående måde at anskaffe lækkert børnetøj til en brøkdel af nyprisen. Så enestående, at jeg ikke fatter, at der ikke er flere, der gør det!

Mødrehjælpens genbrugsbutikker findes der 12 af i hele landet. Hvor de ligger kan du se på Mødrehjælpens hjemmeside. Butikkerne tager iøvrigt også imod brugt tøj, hvis du skulle ligge inde med noget børnetøj, du ikke skal bruge mere.

Astrid

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.