Boligbytte med Homelink

Vi drømmer ofte om at rejse til eksotiske steder. Men det kan let blive ved dagdrømmeriet – det er nemlig dyrt at rejse. Ikke mindst er indkvarteringen på feriestedet en stor post på feriebudgettet. Men måske behøver det ikke være sådan – hvad hvis nu indkvarteringen kunne klares uden at det koster en krone. Faktisk en gratis feriebolig! Ville du så ikke overveje det alvorligt.

Byt bolig – bo gratis på ferien

Løsningen er lige ved hånden. Du har jo allerede en bolig – og den kan du bytte med en anden families bolig et andet sted i verden. Husk lige, at hvis man kommer et andet sted fra i verden, så er det måske Danmark, der er det eksotiske rejsemål!

Homelink – boligbytte over hele verden

Jeg har skrevet om boligbytte i et tidligere indlæg – her kommer en udbyder mere. Hjemmesiden, der formidler boligerne hedder  HomeLink, som har mere end 1o.000 medlemmer verden over. Det giver et utal af byttemuligheder!

Der er en omkostning forbundet med det – i form af et årligt gebyr på 7-800 kr. for medlemskab. Dette er dog småpenge i forhold til, hvad du kan spare ved at bytte bolig – i stedet for at skulle leje en bolig. Eller værre endnu – et hotelværelse.

Ved tilmelding hos   HomeLink, har man en beskrivelse af sin bolig liggende på nettet. Man laver ganske enkelt en profil på hjemmesiden, hvor man beskriver sin bolig. Og man fortæller naturligvis også om husstanden – altså hvem man er.

Guide til bytte-familien

Desuden skal man lave en guide til den familie, man bytter med. Den kan indeholde alle mulige praktiske ting om boligen og nærområdet. Og om specielle danske forhold, man skal vide noget om. Ligesom det også er vigtigt, at man oplyser om, hvor man henvender sig i nødstilfælde.

Det hele skal forfattes på engelsk. På samme måde kan man forvente, at den familie, man bytter med, gør det samme. Og det er jo en god genvej til informationer, som er gode at få, der hvor man skal tilbringe ferien.

Ud over at der er penge at spare ved ikke at betale for feriebolig, sparer man også penge på at bo i et privat hjem. Der er køkken, hvor man kan lave mad – så man behøver ikke spise ude. Man sparer altså også på den front.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.