Billig julepynt

Her kommer et lille tip, som jeg faktisk først kom i tanke om, da jeg – for ganske nylig – pakkede julepynten ud. Der fandt jeg faktisk noget, jeg helt havde glemt. Og det var måske også meningen. Forklaringen kommer her:

Hvert år lige før jul sker der det, at mange butikker – blandt andre Jysk og Kvickly – sætter deres rester af julepynt ned. Det går ned i ½ pris – eller ikke usædvanligt meget lavere.

For dem er det sidste udkald, de gemmer ikke til næste år. Så det er her man skal slå til, hvis man vil have noget billigt julepynt. Butikkerne gemmer ikke til næste år. Og efter den 24. december er det usælgeligt. Jo tættere på den 24. vi kommer, jo billigere bliver det!

Julepynt til spotpriser

Og jeg vil naturligvis gerne supplere lidt, men ikke købe mig fattig på julepynt. Og så er det en god ide at være sent ude!

Man kan faktisk gå ud og købe noget pynt meget billigt – og gemme det. Julepynten er jo ikke gået af mode næste år – sådan er det heldigvis ikke. Og blandt andet leder jeg efter lyskæder – de holder jo ikke for evigt. Ideen er, at det ikke er beregnet til året, hvor det købes – derimod til året efter. Hvor man så får sig en overraskelse når man pakker ud. Som jeg lige har fået.

Så vidt jeg husker købte jeg for godt og vel 100 kr. Det jeg fil var: 2 lyskæder med stjerner, 2 små batteridrevne lyskæder, en juledug, 4 ruller julepapir og en pakke gavemærker. Til spotpris, kan man vist godt sige. Og det er lige så godt som det, der er på markedet i år. Og hvorfor skulle det ikke være det?

Næste års “nye” julepynt…

Så kan man finde sig i at handle på denne måde, kan man komme billigt til julepynten. Og i år skal jeg naturligvis investere igen – sandsynligvis et lignende beløb. Så har jeg en “overraskelse” til næste år!

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.