Ansigtscremer: Du kan lige så godt bruge den fra Netto…

Dette er det kortfattede budskab, som man kan udlede af en test, Kontant har lavet. Der blev testet rynkecremer i mange forskellige prisklasser. Pr. 50 ml. kostede cremen fra Netto under en ti’ er, mens den dyreste kostede over 600,-.

Konklusionen var, at ingen af dem reelt kunne fjerne rynker. Hvilket mange af os allerede havde mistanke om – reklamerne til trods.  Med de reklamer og lovprisninger, der findes af disse produkter, kan det ligne et tilfælde af falsk markedsføring. Du får altså ikke det, du betaler for. Det er ikke medicinske mirakler – blot dagcremer. Desværre er det cremer i dyre domme.

Cremer tilfører huden fugt

De kunne dog tilføre huden fugt. Men det kunne de alle sammen – hvilket leder frem til, at man lige så godt kan købe den billige, som var fra Netto. Det de dyre kunne bidrage med, var måske nok en flot indpakning og “fornemmelsen af luksus”. Kan du nøjes med at tænke dig til det der med luksus, kan du spare mange penge. Mirakelkure er der ingen af . og rynkecremer fjerner ikke rynker!

Der var måske nok ikke nogen reel vinder, men taget i betragtning, at den til under en tier pr. 50 ml. var lige så god som de andre, må denne vel være den rigtige vinder.

 

Lad være med at betale overpris for ansigtscremer!

Vi tror, vi får en fantastisk ansigtscreme, hvis vi betaler masser af penge for den! Blindtest viser dog noget andet! Billede: andreas160578 / Pixabay

Testvinder: Netto’s Aloe Vera

Der er tale om Luksus Bodycreme Aloe Vera. Købt i Netto for 32,95 for 230 ml. Dvs. godt 7 kr. for 50 ml. Det eneste den lover er at tilføre fugt og opretholde hudens naturlige fugtbalance.  Og er dermed denne creme eneste, der holder hvad den lover. Og det  er jo en kvalitet i sig selv. Produkter, der er ærlige, er jo ikke noget, man ligefrem vælter sig i –  i denne branche.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.