118 gode spareråd til studerende

Det er ikke SU’en man bliver rig af. Det har de fleste studerende nok måttet sande. Skal man klare sig igennem, må man enten låne, arbejde ekstra – eller være skidegod til at spare. Og her er det nok mest det med at spare, vi koncentrer os om. Det kan faktisk bringe en ganske langt. Er man god til at spare, kan man muligvis slippe for studielånene. Og det er ikke bare et spørgsmål om lidt hist og lidt her – det er et spørgsmål om hele ens livsførelse.

Website med sparetips til studerende

Den webside, jeg har fundet, handler om det sidste. Skåret helt ind til benet. Den er en opsummering af, hvordan du, som studerende, sparer på (næsten) alle livets områder. Og det er ikke så lidt endda. Og mange unge studerende er med på spøgen – så sjovt er det heller ikke at skulle tage masser af arbejde ved siden af studiet. Eller skulle låne. Eller begge dele.

Alle kan være med

Sparerådene er naturligvis henvendt til studerende – og derfor vil nogle af dem da også være hus forbi for alle os andre. Nogle er også specifikt til studerende. Men mange rammer også bredere. Mange af rådene er også særdeles anvendelige selvom man ikke er studerende. Siden er skrevet på engelsk, et letlæseligt engelsk. Tag et kig på 118 ways to save money

Det er både råd, der har med studiet at gøre – for eksempel hvordan du slipper billigere om ved studiematerialerne. Men det gælder også den daglige husførelse, boformer, transport, underholdning osv.

Astrid

One Comment

  1. Vi er en gruppe studerende der har splejset til en 1/2 gris leveret fra http://www.halv-gris.dk.

    Det hele var parteret og inddelt lige som vi ville have det.

    Det handler jo om at være lidt kreativ når det kommer til forbruget af vores SU.

    Kirsten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.