Forsikringstjek: Betaler du for meget?

Er du for dyrt forsikret? I så fald er der penge at spare. Forsikringsselskaberne tjener i øjeblikket masser af penge, så der er al mulig grund til at tro, at for mange betaler for meget. Hvis du ikke kigger dig for, bliver du nemt en af dem. Og det er der vel ingen, der har lyst til? Måske er du en af de heldige, der opdager, at du slet ikke behøver at betale så meget?

Få styr på dine forsikringsforhold

Mange forsikringsselskaber vil gerne have at du samler forsikringerne hos dem, men det er ikke givet, det kan betale sig betale sig. Der vil der ofte være større besparelser at hente ved at enkeltforsikre sig i forskellige selskaber. Men alt dette er naturligvis individuelt – og i høj grad afhængigt af, hvor du er forsikret. Det er stadig vigtigt at tjekke det – det at forsikringerne er samlet gør dem ikke i sig selv billige.

Det er en god ide, at få det hele set efter i sømmene. Har du de forsikringer, du har brug for – og betaler du den rigtige pris? Mange beholder bare deres forsikringer uden at se dem efter i sømmene. Og det er ikke altid en god ide. Måske er du overforsikret? Eller underforsikret – hvilket ikke er bedre. Eller måske kan du få det hele – om ikke for det halve, så i hvert fald billigere.

Overforsikring? Dobbeltforsikring?

Du kan også let bliver overforsikret eller dobbeltforsikret, uden at nogen nødvendigvis  fortæller dig det. Så det er en god ting at sætte sig ind i, hvad man reelt har brug for, og til hvilke priser, det udbydes på det danske forsikringsmarked. Typiske dobbeltforsikringer er rejseforsikringer,  hvor man tegner en anden selvom man reelt er forsikret gennem sin familieforsikring.

Vil du vide mere om forsikringer?

Er du ikke så erfaren på forsikringsområdet – og det er der mange, der ikke er – så er der hjælp at hente. Der er masser af oplysninger og råd om forsikringer at hente på Forsikringsoplysningen – og det kan være umagen værd at sætte sig ordentligt ind i tingene.

Astrid

2 Comments

  1. Det kan godt betale sig at samle sine forsikringer (Som regel) men når man skal ud og sammenligne på kryds og tværs. Med eller uden samlerabat, så bliver det altså ret besværligt

  2. Forsikringsoplysningen er en super god kilde til at lære mere om de forskellige forsikringsprodukter.

    En anden mulighed er også at benytte forsikringsportaler som vores (forsikringsportalen.dk) hvor du kan indhente tilbud fra flere selskaber på en gang. På den måde kan du både sammenligne dine forsikringer, men også få personlig rådgivning fra flere forskellige selskaber.

    Ellers er en anden mulighed selv at ringe rundt til de forskellige selskaber og få lidt hjælp.

    Held og lykke med søgningen fra Forsikringsportalen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.