Afskårne blomster – ganske gratis.

Gratis blomster? Friske forsyninger af blomster til alle vaserne – fra maj til oktober. Lyder det ikke bare herligt? Det er det også. Og det er virkelig gratis. Har du have, har du allerede blomster til din rådighed. Her kommer et lille tip til dem der ikke har have – eller har en have, der er for lille til at holde forsyningerne ved lige.

Det lyder som en drøm, men det er det ikke. Du skal dog selv gøre lidt for sagen – der kommer ikke noget bud og afleverer dine blomster.

Gratis blomster – bare hent dem!

Det eneste, du skal gøre er at hente dem. Der er masser af blomster i skov, krat eller eng. Eller hvor man nu går tur. Se dig for, hvor du kommer omkring, der er masser af blomster – og grønne planter, man kan peppe sine buketter op med. Gå en lille tur i den friske luft – og medbring en saks.

Flotte blomster fra eng, skov og grøft

Eller hav altid en lille saks med i tasken, man ved nemlig aldrig, hvad man kommer forbi… Nej, det er ikke roser og tulipaner – eller nelikker. Og du har næppe set dem i en blomsterforretning – men havd gør det? Når der er masser af andre blomster rundt omkring.

Flotte blomster, som du måske ikke engang kender navnet på. Mange af dem bliver – mere eller mindre – regnet for ukrudt. Det er stadig flotte blomster i masser af farver. Brug fantasien, du kan lave masser af flotte blomsterbuketter. Fantasien starter der, hvor pengene slipper op.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.