Vi elsker lopper!

Nogle af os gør i hvert fald! Nu er det loppemarkedernes tid, enhver spejdergruppe eller forening med respekt for sig selv, skal naturligvis sælge lopper. Og det er vi mange, der har stor glæde af, skulle jeg hilse og sige! “Lopper” er ikke udtjente, mølædte ting – som nogle måske måtte tro.

Hvad skulle vi gøre uden loppemarkederne?

Ok, måske er det ikke alle, der elsker det. Nogle er helst fri. Men jeg synes, der al mulig grund til at hylde loppemarkederne: De holder mange brugbare ting væk fra genbrugsstationer og affaldscontainere. De gør, at det man smider ud, kan man komme af med med nogenlunde god samvittighed.

Og de giver os, der ikke har så meget at gøre med, mulighed for at få “nyanskaffelser” til meget få penge. Ikke bare “det hele for det halve” – nej det hele for en brøkdel af prisen.

Prut om prisen

Og så er det en kultur for sig. Hvor vi danskere eller tænker i fastpriser, skal du prutte – helst, tvang er der selvfølgelig ikke. Du kan gøre det for at spare penge – eller du kan gøre det for hyggens skyld. Læs artiklen i Politiken.dk: Guide: Sådan prutter du om priser

Jeg har en liste over, hvad jeg mangler – det hindrer impulskøb af ting, jeg ikke har brug for. Og ikke ret mange penge, så loppemarkederne er perfekte for mig, for der behøver jeg ikke ret mange.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.