Tjen penge på din bil med Sponsorcar

Tjen penge på din bil – også selvom du ikke har en, var jeg lige ved at sige. Det er selvfølgelig ikke helt rigtigt. Stedet, hvor du kan tjene penge på din bil, hedder Sponsorcar. Og ja, du skal have en bil for at være med. Det handler nemlig om at køre med reklamer på bilen. Men pointen er, at det ikke er det eneste, du kan tjene penge på på Sponsorcar. Der er en del flere ting, som kan give penge til din Sponsorcarkonto – og som ikke har noget med biler at gøre.

Jeg skal lige indskyde, at det er gratis at melde sig ind i Sponsorcar. Så på den måde har du intet at miste. Man kan til enhver tid melde sig ud igen hvis man ikke ønsker at være med mere.

Tip en ven om Sponsorcar

Du kan bruge funktionen “Tip en ven” og sende en lille  reklame ud til venner, bekendte og kolleger. Det i sig selv giver ikke penge, men det gør til gengæld dem, der melder sig ind i Sponsorcar. Hver gang en person har meldt sig på din foranledning, kan du inkassere 50 kr. Ligesom indmeldelse i Sponsorcar er gratis for dig, er det naturligvis også gratis for dem, du tipper.

Sponsorcarlink til din hjemmeside?

Har du en hjemmeside eller blog, kan du ligeledes sætte et link ind, hvor du anbefaler Sponsorcar. For hver person, der indmelder sig via dit link, modtager du også 50 kr. Linket finder du på Sponsorcar når du logger på efter at have meldt dig ind. Linket kan du også bruge selvom du ikke har en blog eller hjemmeside. Så kan du bruge det til at sætte i signaturen til din email. Også her vil du modtage 50 kr.for hver person, der melder sig ind via dit link. Skal du sætte et Sponsorcarlink ind i din  signatur, skal du gøre det i HTML – ikke i almindelig tekst.

Cashback på Sponsorcar

En del af Sponsorcars aktiviteter består også i at du kan købe ting via Sponsorcar og så få en del af penge retur på din Sponsorcar-konto. Det er lidt det samme som man kender fra diverse cashback-sites. Det kan være mobiltelefoner, modetøj, webhosting, abonnementer og alt muligt andet. Det er selvfølgelig mest lukrativt hvis det er noget, man i forvejen havde planer om at købe. Nogle gange gives der også penge på at klikke på links eller tilmelde sig nyhedsbreve – dog langt, langt mindre beløb.

Sponsorcar på Facebook

Hvis du samtidig melder dig som Sponsorcar “like” på Facebook, deltager du daglige lodtrækninger om 100 kr. og månedlige om 1000 kr.

Kør med reklamer – og tjen penge på bilen

Og så skal vi selvfølgelig ikke glemme det med bilen, for du bliver betalt for at køre med reklamer på din bil. Det kan være alt fra små banners til helfolie, hvor hele bilen bliver pakket ind i reklame. Der er hele tiden tilgængelige kampagner, som du kan tilmelde dig. Nogle firmaer udbetaler penge til dig mens andre betaler i naturalier – det kan være taletid, biletter eller alt muligt andet. Du vælger selv dine kampagner – og kan naturligvis ikke tvinges til at køre med reklamer, som du ikke bryder dig om!

Og så er det gratis

At melde sig ind i Sponsorcar er gratis – det samme er alle de ting, du kan deltage i. Du har altså ikke noget at miste på det. pengene, du tjener på Sponsorcar, går ind på din Sponsorcar-konto. Du kan bruge dem til at købe ting hos Sponsorcar – ofte ting til meget fordelagtig pris fra deres samarbejdspartnere. Det er meget forskelligt, hvad de har af tilbud, så det er en god ide at kigge ind en gang imellem. Jeg har selv købt flere gavekort til fordelagtige priser – helt ned til ½ pris. Men hvis du ikke kan bruge ´nogle af disse tilbud, kan du ganske enkelt bare vælge at få pengene udbetalt til din bankkonto. Meld dig ind i Sponsorcar og kom igang med at tjene penge.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.