Tjen penge på at rydde op

Det er altid rart at få ryddet op. At få gennemgået alle sine ting, og få skilt sig af med det overflødige – det giver både plads og overblik.Og så er der oven i købet mulighed for en sidegevinst. Sortér med hård hånd – og sælg det, du ikke bruger mere. Der er flere steder, hvor du kan sælge dine brugte ting:

Annoncering

 Du kan sætte det til salg i “Den Blå Avis” eller “Gul og Gratis”. Begge steder skal du betale for trykte annoncer mens online-annoncer er gratis. Her kan du sælge alt mellem himmel og jord, “Gul og Gratis” har dog en øvre grænse for, hvad tingene må koste.

http://www.dba.dk/

http://www.guloggratis.dk/

Online-auktioner

Er det ting, som egner sig til auktion, kan du bruge QXL. Snakker vi om dyrere ting eller måske kunst eller antikviteter, er det måske Lauritz.com, du skal bruge.

http://qxl.dk/

http://lauritz.com/Default.aspx?LanguageId=1

Loppemarkeder eller bagagerumsmarked?

Du kan gå sammen med andre og lave et stort loppemarked. Eller du kan tage på bagagerumsmarked med dine ting. Her kan du sælge de ting, som det ikke kan betale sig at annoncere, enten fordi det ikke er noget, du kan få folk til at køre efter – eller fordi det ikke har ret stor værdi.

Under alle omstændigheder er der en vis chance for at en grundig oprydning kan gøre dig nogle tusinde kroner rigere..

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.