Til Grøn Koncert – gratis

Årets Grønne Koncert er et tilløbsstykke overalt i landet. Måske hører du til dem, der ikke rigtigt synes, der er plads til det i budgettet. En virkelig musikelsker har nemlig mange ting at tage til i løbet af sommeren – og det kan koste kassen! Men der er en mulighed for at komme til Grøn Koncert gratis – hvis man er klar til at arbejde for sagen! Rækker SU’en ikke så langt, er dette en oplagt mulighed.

Bliv frivillig på Grøn Koncert

Det med at arbejde, skal tages bogstaveligt. Muligheden for at komme gratis ind består nemlig i at arbejde som frivillig.

For at et arrangement som de Grønne Koncerter kan løbe af stablen, kræver et nemlig en stab af frivillige til at hjælpe. Og disse frivillige bliver naturligvis belønnet med gratis adgang til koncerten.

Muskelsvindfondens Grønne Crew

Muskelsvindfonden er arrangør af de Grønne Koncerter og har faktisk brug for en  crew – som frivillige til musikarrangementer ofte kaldes – på  omkring 650 personer. Dette er til Grøn Koncert alene. Muskelsvindfonden har også andre arrangementer, så de skal gennem sommeren bruge alt ialt 2000 frivillige.

Grøn Koncert startede i 1983 og dengang var arbejdsholdet på 50 frivillige. Siden da er antallet af frivillige, som det kræver at afholde en Grøn Koncert, steget eksplosivt.

Krav til frivillige til Grøn Koncert

Du skal være fyldt 18 år. Det kræves, at du er selvstændig og ansvarlig, er udholdende og har humor. Det kræves, at du udviser respekt for andre og at du har plads til forskellighed. Du skal regne med, at de forhold du bor, spiser og arbejder under er “lejrskolelignende”. Nogle ville måske regne det for primitivt, men er du til vant til festivallivet, er det nok meget lig det, du kender derfra.

Læs mere om at blive frivillig på Grøn Koncert (følg linket)

En oplevelse for livet

Du kommer med rundt til koncerterne. og du skal være af en støbning, hvor det ikke kun er den gratis koncert, der trækker. Du skal tage det hele som en oplevelse – også det at arbejde for en god sag!  Hvis du er interesseret, kan du søge via ansøgningsformular på Muskelsvindsfondens hjemmeside. Vil du læse mere om, hvad årets Grønne Koncert har at byde på, kan du kigge ind på Grøn Koncerts webside.

Bliv frivillig på Roskilde festival

De Grønne Koncerter er ikke det eneste musikarrangement, der bruger frivillig arbejdskraft. Du kan også komme på Roskilde festival gratis som frivillig. Roskilde festival er et stort arrangement – og har brug for en hel hær af frivillige for at kunne fungere.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.