Teltkøb – vent til efteråret

Ferietid og festivaltid er telttid. Der er fokus på telte – og der er mange billige telte at få – bare ikke lige gode allesammen. Nogle går under betegnelsen “festivaltelte”, hvilket giver indtrykket, at de kan nok lige holde en festval ud….

Det telt, der så billigt ud, var ikke helt så billigt. Hvis det er elendigt – eller går i stykker – skal det muligvis skiftes ud igen. De billigste telte holder ikke vand , skriver Politiken.dk – hvor du også kan læse en test af teltene. Eller i hvert fald nogen af dem.

Mange vil gerne have et lidt dyrere telt, men har måske ikke råd. Eller vil ikke ofre så meget på det. Så er der en anden mulighed.

Hav tålmodighed

Du skal vente med at købe. Lad det gamle telt vare en sæson mere, reparer det eventuelt. Eller du kan måske låne et? Mit gamle telt har fået en overhaling, lidt hæfteplaster osv. Det er list gammelt og tungt – og skal gerne have en afløser. Det får det – til efteråret!

Fidusen er, at det er højsæson for telte nu og derfor er de dyre. Venter du til sensommeren eller efterårs falder de en del i pris. Så er det du skal slå til. Så kan du få et telt, der er holdbart og holder vand ude – til en billig penge. Læs også indlægget Køb uden for sæsonen

Der er mange forskellige telte på markedet, og det er ikke sikkert, at du kigger på netop dem, som er blevet testet. Det kan dog være en god idé at læse testresultaterne alligevel – for at vide, hvad man skal se/spørge efter ved teltkøb. Læs derfor telt-tests i Politiken:

Monza camouflage pop up tent

Easy Camp Garda 3

Jersey pop up tent

Weekend 3

Easy Camp Bari

Er du på vej på teltferie – eller festival, bør du også lige læse artiklen: Undgå teltkatastrofen på festival

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.