Tænk hjælper dig med at tænke dig om!

Ja, man skal naturligvis altid tænke sig om før man foretager sig nogle nye anskaffelser – uanset beløbs-størrelse. Der er naturligvis altid lige den lille test, med: Har jeg råd til det? Har jeg brug for det? Kan mindre gøre det? Dette er selvfølgelig for at undgå, at man ikke bruger  penge unødigt. Og det er jo på ingen måde irrelevant, hvis man har en stram økonomi.

Nogle gange kan det sætte en stopper for begejstringen.

Når man skal anskaffe noget nyt

Og ind imellem er der noget, man virkelig har brug for. Måske er vaskemaskinen eller støvsugeren afgået ved døden – og så må man jo punge ud. Men selvom man skal spare, er det ikke sikkert, man skal købe det billigste. Men det er faktisk ikke engang sikkert, man gør det bedste køb ved at købe dyrt.

Det er desværre ikke sådan, at man kan være sikker på en umiddelbar sammenhæng mellem pris og kvalitet.

En jungle af produkter

Problemet er, at man ofte bliver sendt ud i en jungle af produkter, fabrikater og modeller. Og priser – nu vi er ved det. Og funktioner, vi ikek helt forstår – og derfor ikke har nogen forudsætning for at vide om vi har brug for. Og her har vi ofte brug for hjælp. Måske har vi for meget at vælge imellem? Det føles ofte sådan.

Hjælp og tests fra Tænk

Vi vil gerne har styr på modellerne, kvaliteten og priserne. Vide, hvad der er værd at købe – og hvad vi med vold og magt skal undgå. Her kan du få hjælp fra forbrugermagasinet “Tænk”, som du kan finde på www.taenk.dk.

Tænk tilbyder forskellige forbrugerartikler. Nogle er gratis til rådighed – andre skal man betale for. Der er en del almindelige forbrugerartikler, men det vigtigste er muligvis alle de test, som tilbydes. Det er ikke gratis at få adgang til dem – men de kan vise sig at være alle pengene værd – og lidt mere  til!

Det koster Tænk

Hvis du køber et årligt webmedlemskab, som koster 390 kroner. Du har så adgang til alle test og artikler i et år.

Det kan være aktuelt hvis man står over får flere nyanskaffelser – eller hvis man bare vil sætte sig ind i forbrugerstof generelt. Desuden kan du få adgang til “Tænk penge” som giver god indsigt i pengesager og privatøkonomi generelt. Vi du bare have en enkelt test, koster det mellem 30 og 70 kr.Det kan lyde af meget for bare en test. Men hvis dette lille beløb kan spare dig for at gøre et fejlkøb til flere tusinde kroner, er det vel ikke så dyrt endda.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.