Tørretumbleren slider unødigt på dit tøj

Vidste du det? Måske har du allerede opdaget, at brug af tørretumbler er hårdt ved dit tøj? Tørretumbleren har – med rette – skyld for at være en strømsluger af format! Så det er måske den bedste grund til ikke at bruge tørretumbler. Vi bruger den af bekvemmelighedshensyn, men det er egentlig ikke så fælt at lufttørre tøjet – hvis man lige får det sat i system.

Tørretumbleren er ikke god for tøjet

Men det er altså ikke det eneste, den har på samvittigheden. Den udøver nemlig meget stor slitage på tøjet – mere end de fleste er klar over. Tøj, der er tørret i tumbleren holder ikke nær så længe som tøj, der er lufttørret. Dertil kommer, at  dit tøj krymper mere når det tørretumbles. Så det er en hård omgang for dit tøj. Og det handler ikke kun om tøj, som vaskeanvisningen fraråder at man tørretumbler. Det handler om alt tøj. Hvis du undlader at tørretumble, kan du have dit tøj længere. Og det holder sig pænt længere.’

Så vælger du ikke at have tørretumbler sparer du penge til strømmen, som den bruger – ikke så lidt endda. Og du sparer penge på tøj. Og desuden sparer du anskaffelsen af selve apparatet. Det eneste, du skal investere i, er en tørresnor eller et tørrestativ.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.