Synes du, at det er “træls” at tænke på penge hele tiden.

For det er vel det man gør, hvis man sparer i det daglige? Eller? Det lyder træls. Og det er det måske også. Og det er rigtigt, at man i begyndelsen tænker meget på penge, hvis man skal vænne sig spare. Men det bliver ikke ved. Man oparbejder nemlig nye vaner. Og pludselig en dag føles det som om det altid har været sådan.

På den lange bane…

Gider du ikke tænke på penge?
Men ok, indtil da tænker man nok meget på penge. Til gengæld kan du være helt sikker på en ting. Hvis du tilretter din økonomi så meget som det nu er nødvendigt, prioriterer og skære unødvendigt fra, så kommer du til at tænke langt mindre på penge – på den lange bane. Jo, mens du vænner dig til den nye måde at agere på, tænker du sikkert på penge.

Man tænker nemlig mest på penge når man ikke har nogle. Og har man en stram økonomi, men gør ikke noget for at rette den op, fordi man ikke  ”vil tænke på  penge hele tiden”, så vil der vær mange perioder, hvor man ikke har penge.

Og så er det, at man kommer til at tænke på penge. Altså er det en dårlig undskyldning for ikke at ville gøre noget ved sagen, at man ikke at tænke på penge hele tiden….

Astrid

One Comment

  1. Man kan jo også vende situationen om og gøre det tilen sport; at se, hvor meget man kan spare på de enkelte varer.

    Nu om dage er der jo en stor kamp om kunderne, og de har gode tilbud stort set hele tiden.

    Så bliver det sjovere at se, hvor meget man kan spare – og man får måske lidt flere penge til andre og sjovere ting end blot det basale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.