Superbillige Wildcard billetter

Rejs billigt med Wildcard på klapsæde! DSB har netop lanceret en ny billettype – klapsædebilletten – som henvender sig til unge med DSB wildcard. Dette er hermed Danmarks ubestridt billigste togbillet. DSB wildcard kan bruges af unge og studerende – og de kan nu rejse Danmark rundt til spotpris. Ikke alle er tilfredse med dette serviceniveau, men kan man finde sig i det, er der mulighed for at rejse superbilligt. Men der er stadig mange, der kunne tænkes at være interesseret. Men det med klapsædet – det skal tages helt bogstaveligt.


49,- for en klapsædebillet

Er man på SU er det muligvis alle tiders tilbud. prisen er 49,- for ruterne fra Gedser-Frederikshavn og Esbjerg-København koster 49 kroner og det kommer man ikke langt for ret mange steder. Så er man fattig, men rejselysten, så er det værd at tage med i overvejelserne. End ikke de billige busser kommer op på siden af dette tilbud. Det er også billigere end DSB Orange.

Pris frem for komfort

Men det er altså også på et lavere serviceniveau, man rejser. Det er ren transport – det er pris frem for komfort. Der udbydes 50.000 klapsædebilletter årligt. Det er ikke biletter, man kan købe spontant, der skal lidt planlægning til. Til gengæld får man togbilletter til en pris, som er yderst svær at konkurrere med!

Det kræver, at man har et Wildcard. Dette udbydes til unge og studerende og giver i det hele taget adgang til billige tog-biletter. Et Wildcard koster ca. 150 kr. årligt. Og det er hurtigt tjent ind for langt de fleste.

Køb dit Wildcard på dsb.dk


Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.