Sponsorcar: Tjen penge på din bil

Tjen penge på din bil med Sponsorcar. Du kan nu melde dig som medlem hos Sponsorcar – og tjene penge på at køre med reklamer på din bil. Ifølge Sponsorcar skulle du kunne tjene 150 – 1000 kr. pr/md ved kørsel med reklamer på bilen. Ønsker du ikke – umiddelbart – at få Sponsorcars reklamer på din bil, så læs videre alligevel.


Men du kan altså godt fravælge det med bilreklamerne i første omgang. Eller vente med det til et senere tidspunkt. Ønsker du ikke at køre med reklamer, kan du roligt melde dig alligevel – og gøre brug af de andre muligheder, du har som medlem.

Nogle af dem minder lidt om det, de fleste nok kender fra cashback-sider.

Sponsorcar medlemsfordele:

  •  Tjen 50 kr. + 10 % hver gang du tipper en ven. Dette kræver naturligvis at denne ven melder sig ind. Men da det samtidigt er gratis, er der dog en vis chance
  •  Tjen fra 1 – 300 kr. ved at følge LEADs. Det kan være ting, du køber, men det kan også være nyhedsbrevstilmeldinger, katalogbestillinger mv.
  •  VIND 1000 kr. hver md.
  •  Løbende lodtrækninger på dit Sponsorcar medlemsnr.
  • Der er desuden en lang række Sponsorcar medlemstilbud, du kan benytte dig af.

Da det hele er GRATIS og helt uforpligtende, er der intet forgjort ved at prøve Sponsorcar. Eneste krav til dig:  Du skal være 18 år gammel. Og du skal have en bil – da det jo oprindeligt er biler og bilreklamer, som Sponsorcar har med at gøre.

Tjen penge på Sponsorcar med din webside

Og så er der faktisk en måde mere, hvorpå du kan tjene lidt ekstra med Sponsorcar. Det er lidt i stil med det med at tippe en ven – her kan det bare sagtens være nogen, du ikke kender! Det skal forstås på dne måde, at det kan være besøgende fra din webside eller blog, som du henviser. På Sponsorcar hjemmesiden kan du nemlig hente et link som du kan bruge på websiden. Hvis en person melder sig via dit link, betyder det, at du får 50 kr. sat ind på din Sponsorcar konto.

Klik ind på Sponsorcar.


Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.