Sparegrisen på ferie?

Og her er det så de fleste regner med, at der måske holdes ”ferielukket” på Sparegrisen, men det er nu ikke hensigten med dette indlæg. OK, det er jo sommerferie og der kan komme en uges tid uden indlæg, men ellers er det hensigten, at der skulle komme sparetips somnormalt.


Sparegrisens ferie!

Sparegrisen: Spar penge i hverdagen - hver dagDet, jeg hentyder til er en ”aflægger” af Sparegrisen, som jeg kalder ”Sparegrisen ferie”, som fortrinsvis indeholder ferie-sparetips – af enhver art. Ferien er en af de tidspunkter, hvor økonomien let løber løbsk. Og der er også (alt for) meget at bruge penge på. Det eneste, der er mere belastende for en stram økonomi er givetvis julen.

Ferie sparetips

Og så kan jeg se på søgningerne på Sparegrisen, at der er mange, der leder efter sparetips til ferien. Sådan fik Sparegrisen sin aflægger. Det betyder ikke, at jeg ikke skriver om ferie her. Det gør jeg også. Og “overlapninger” kan forekomme.

Last minute ferie? Ferie for fattigrøve?

Det kan principielt være alt fra, hvordan du scorer en billig last-minute-ferie og til, hvordan du selv laver guf til sommerens isvafler. Fra hvordan du holder udgifterne nede når hele familien skal  i sommerland til hvordan du holder en vaskeægte fattigrøvsferie. Jeg prøver at samle alle sparetips, der har med ferie at gøre, så læs mere på  ”Sparegrisen ferie”,


Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.