Spar penge ved at finde den rigtige ble

Alle småbørnsforældre ved hvor meget bleerne tynger budgettet. Den gode nyhed er, at det er ikke “jo dyrere, jo bedre”. Politiken har lavede på et tidspunkt et såkaldt ble-tjek, der nærmest viser det modsatte. I hvert fald vinder den billigste ble testen. Og det er jo tankevækkende. Fra den dyreste til den billigste ble er der 4.762 kroners forskel er der på prisen for et års forbrug af bleer. Og det er faktisk mange penge for det fleste. I det mindste taget i betragtning, at beløbet er til bleer alene…

Billig ble bedst i test

Der er altså ingen grund til at tro, at man får noget for den merpris, man betaler, når bleerne for eksempel hedder Pampers eller Libero – eller hvad mærkevare-bleer nu hedder. Der er masser af andre, knap så kendte bleer, der kan være lige så gode.

Din egen ble-test

Spare penge på bleer
Der er penge at spare ved at vælge den rigtige ble. Billede af Clker-Free-Vector-Images fra Pixabay

 

Der kan derfor være ide i at researche lidt selv. Prøv bleerne, se hvad du selv – og ikke mindst dit barn synes. Der er mange penge at spare. Tilsyneladende får man ikke sikkerhed for, at man har købt det bedste, bare fordi man har valgt mærkevarebleen. Og da slet ikke når der findes tests, som siger det modsatte – nemlig at de billigste bleer samtidigt er det bedste. Skulle man falde for de billige bleer, er der virkelig penge at spare. Før man går i gang kan man jo lige lave en lille inertnetresearch, så man har en ide om, hvad man skal gå efter. Her er et eksempel på en bletest. Men der er mange af slagsen – og der kommer hele tiden nyt til. Under alle omstændigheder er det et godt sted at starte.

Mere om test af bleer

Astrid

One Comment

 1. Jeg har en pige på 6 mnd og har efterhånden prøvet de fleste blemærker:
  Libero, Pampers, Huggies, Moltex, Coop’s, Pusletid, Bleer fra Liddl og Aldi (Vibelle)….

  Alle bleer på nær Pampers og Moltex har holdt virkelig godt her, men hvorfor ikke spare penge hvor det er muligt.

  Aldi’s bleer er faktisk ligeså gode som Libero – bare meget billigere!!

  Fx koster ca.90 bleer 100 kr! I Liddl koster bleerne også kun 65 kr for 56 bleer!
  Så der er mange penge at spare 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.