Spar penge: Rens gulvtæpperne selv

Gulvtæpper bliver beskidte med tiden det er uundgåeligt. De kan nemt blive så beskidte, at de ikke kan renses uden maskinkraft. Priserne på at få et firma til at gøre det kan svinge meget, så det kan betale sig at kigge sig godt for, inden man laver en aftale. Kig dig godt for – priserne varierer meget på tæpperens.

Men det er ikke sikkert, at du vil gå hele vejen og få fagmanden til at rense gulvtæpperne? For måske kunne du selv rense tæpperne – blot du havde det rette udstyr? Hvis du ikke har udstyr til at rense tæpper, er der heldigvis råd for det.

Gør det selv gulvtæpperens

Og det billigste er naturligvis at rense tæpperne selv. De færreste af os er dog den lykkelige ejer at en tæpperenser. Det er dog råd for, for man kan simpelthen leje den. Det kan gøres på time- eller dagsbasis – alt efter, hvor længe, man har brug for den.

Maskiner til at rense tæpper kan typisk lejes i byggemarkeder og lignende. Og så kan man jo overveje alle de andre ting, man også kunne gøre, blot man havde materiellet?

Regn med at du skal betale 150 -250,- for at leje i et døgn. Dertil kommer, at du skal bruge shampoo til den. Men alt i alt er det meget billigere end at skulle have nogen gøre arbejdet med at rense tæpperne. Det er i hvert fald peanuts i forhold til, hvad du skulle betale, hvis du skulle have et firma ud og rense dine tæpper. For så skulle du oveni lejen for tæpperenseren betale en arbejdsløn – og den slags løber hurtigt op. Der er masser af penge at spare ved selv at rense tæpper.

Gratis rens af løse gulvtæpper

Tippet her kan kun bruges til løse gulvtæpper – ikke væg-til-væg tæpper. Du kan rense tæpperne gratis. Men kun om vinteren! Det er der en god forklaring på. Det er nemlig en rigtig god ide, at lade gulvtæpperne rense i sne! Vælg en dag, hvor det virkelig knas-fryser. Det er den ideelle dag til tæpperens – hvis det skal være i sneen. Fordelen ved sne – hvis det ellers fryser nok – er at man samtidigt kan få bugt med husstøvmiderne.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.