Spar penge med PBS og netbank

Hvis du betaler regninger på posthuset eller i banken giver du mange penge for at få dine regninger betalt, typisk 12-16 kr. pr. regning – hvis det overhovedet kan gøre det mere. Derudover bruger du en del tid og energi på at betal dine regninger. Brug i stedet PBS (Pengeinstitutternes Betalingsservice), som ikke kræver gebyrer for deres services. Og du kan bruge Netbank til de regninger, der ikke umiddelbart kan klares via PBS. De få ting, der opkræves gebyr for, er langt billigere end hvis banken skulle gøre arbejdet for dig.


Spar penge med PBS og Netbank

Du betaler en langt mindre takst. Og det sparer dig både tid og energi. Du skal ikke på posthuset, du kan nemlig ordne det hele over Netbank. Og når du sætter PBS til at betale dine regninger, sker det automatisk. Og det kan idag gøres med langt de fleste regninger.

Spar penge – betal til tiden

Oven i købet bliver dine regninger betalt til tiden. Det er en fordel for dig. Ikke kun praktisk, men også økonomisk. Du kan ikke glemme at betale – dermed undgår du rykkergebyrer og det, der er værre.

Husk at supplere med netbank til de regninger, der ikke kan tilmeldes PBS, enten på grund af regningstypen eller fordi regningen er en engangsforeteelse. De regninger, du betaler ”manuelt” via netbank koster langt mindre at betale, når du bruger netbank (for eksempel tager Nordea 2 kr.).

Netbank giver dig overblik

Når du får en ny regning kan du gå i banken og få dem til at tilmelde regningen til PBS. Har du netbank kan regningen tilmeldes der, når du foretager din første betaling. Du får desuden overblik over alle dine betalinger, hvis du bruger netbank – og dine kontoudtog bliver ikke væk.

Og det med overblik er noget af det vigtigste, når man skal holde styr på sin økonomi.


Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *